Селена Гомес и снежнобялата ѝ рокля на Celine

от

© Getty Images

Най-големите знаменитости минаха по червения килим на наградите „Еми“, звездата от „Only Murders in the Building“ Селена Гомес, също не пропусна бляскавото събитие. Въпреки че не бе номирана за най-добра актриса, спечели сърцата на зрителите, но и на колегите си.

Вълнуващо е, че „Само убийства в сградата“ отбеляза 17 номинации за „Еми“, но актьорският състав е разбираемо разстроен, след като Селена не получи номинация за най-добра актриса. Стив Мартин говори пред New York Times за пренебрежението, казвайки: „Е, развълнувани сме. Развълнувани сме от номинациите, не само за нас, но и за шоуто. Разтревожени сме, че Селена не беше номинирана, защото тя наистина е много важна за представянето ни“.

Селена Гомес: Като фея от приказките на 30-тия си рожден ден

И така, какво облече актрисата за този голям повод? Искрящо бяла рокля на Celine, с блестящи акценти. За завършек прибави чифт висящи обици, обувки на висок ток с платформа и пръстени. Носеше косата си вдигната на кок, като ни напомни, че това е една от най-елегантните прически, която може лесно да пренесем дори и в ежедневието си.

Селена пак впечатлява, но този път в тоалет на Alexander McQueen

Галерия: 25 красиви летни рокли в бяло, подходящи за...

Виж всички снимки