Селена Гомес и Крис Евънс са заедно?!

Феновете на певицата и актьора са сигурни, че звездната двойка има връзка.

Феновете на певицата и актьора са сигурни, че звездната двойка има връзка.

15 пъти, когато косата на Селена Гомес е изглеждала ослепително​, виж в галерията по-долу:

Галерия: 15 пъти, когато косата на Селена Гомес е...

Виж всички снимки

►►► Силното момиче Селена Гомес: „Постоянно падам“

За възможния романс между 29-годишната Селена Гомес и 40-годишния Крис Евънс се заговори по-рано този месец. Интернет феновете - в ролята на детективи обърнаха внимание на факта, че актьорът е последвал профила на певицата и дори откриват снимки, на които Крис и Селена изглежда, че са на едни и същи места, но поотделно.

Въпреки факта, че потвърждение на връзката им все още липсва, последователите им в мрежата не спират да коментират, продължавайки да търсят доказателства. Този път подозренията бяха предизвикани от видео, в което Евънс свири на пиано.

Потребител на TikTok обърна внимание на отражението на брюнетка в долния ляв ъгъл на видеото.

@girlgangz773

Is that Selena?! @Selena Gomez ##selenagomez ##chrisevans ##fyp ##datingrumors ##PradaBucketChallenge

what the fuck was that - champagnemami

"Коя е тази брюнетка, която снима видеото?"

Други веднага подхванаха вълната, като започнаха да коментират, че това е Селена. Някои обаче обърнаха внимание на факта, че момичето в отражението има дълга коса, докато Гомес наскоро се сдоби с нова, къса прическа.

Засега обаче тази хипотеза не е много стабилна, имайки предвид и снимките, на които Гомес и Евънс уж са на едни и същи места, а всъщност се оказва, че са направени не само по различно време, но и на различни места. Селена и Крис все още не са коментирали слуховете за връзката си, но трябва да отбележим, че и двамата вече са свободни.