Селена Гомес е неузнаваема – отслабна много

Селена Гомес за първи път показа белега след трансплантация на бъбрек и направи откровено признание.

Селена Гомес (28) сподели нова снимка на страницата си в Instagram, където за първи път показа белега след трансплантация на бъбрек и направи откровено признание.

15 пъти, когато косата на Селена Гомес е изглеждала ослепително

Галерия: 15 пъти, когато косата на Селена Гомес е...

Виж всички снимки

►►►Селена Гомес: Чувствах се луда

„Спомням си, когато ми присадиха бъбрек, че в началото ми беше много трудно да покажа белега си. Не исках да се вижда, затова се обличах така, че да го прикривам. Сега съм уверена коя съм и през какво съм преминала... и се гордея с това“, написа Селена.

Феновете, разбира се, я подкрепиха с коментарите си, а също и отбелязаха промяната в любимката им. Гомес видимо е отслабнала. Нали не си забравила, че тя търпеше критики най-вече заради теглото си?

Наистина, феновете на певицата бяха разделени на два лагера. Някои решиха, че момичето се е отпуснало: „Все още толкова млада, но вече пълничка!“; „Ъъъ, защо станах толкова дебела“, заваляха гневни коментари в Instagram. Верните й фенове веднага защитиха идола си: „Изглежда страхотно! Какво искахте след бъбречна трансплантация? Тя не може да спортува, оттам идват и тези незначителни проблеми. Но те са толкова дребни, че не си заслужава да им се обръща внимание.“

Самата Селена призна, това наистина напълняването й се дължи на страничните ефекти на лекарствата, които блокират симптомите на лупус.

►►►Селена Гомес е сред 100-те най-влиятелни хора за 2020

„За първи път в живота си се сблъсках с проблема с наднорменото тегло. Имам лупус, бъбречно заболяване, високо кръвно, така че бях фокусирана върху здравето си и не забелязвах, че съм започнала да изглеждам различно. Не, не само лупусът повлия на теглото, беше комбинация от обстоятелства. По-точно това се случи заради лекарства, които трябва да приемам до края на живота си. За да бъда честна, забелязах, че съм напълняла, едва когато атаките в социалните мрежи започнаха. Това ме разстрои за известно време“, призна Гомес.

Припомняме, че през септември 2018 г. певицата претърпя сериозна операция по трансплантация на бъбрек. Донорът беше най-добрата приятелка на Селена, актрисата Франсия Райса.