Селена Гомес отново изпадна в откровения за Джъстин

„Това ми позволи да стана човек, който не търпи глупости или неуважение“, разказа тя за раздялата с него.

Селена Гомес разказа за раздялата си с Джъстин Бийбър в подкаста за наградите на The Hollywood Reporter. Гомес и Бийбър бяха двойка през 2010 г., когато Селена беше на 17, а Джъстин на 16. През 2018 г. те окончателно сложиха край на връзката си. Джъстин Бийбър се ожени за модела Хейли Бийбър само няколко месеца след раздялата с актрисата.

Но Селена и до ден днешен не спира да си спомня за времето, прекарано с Джъстин.

Селена Гомес: "Всичките ми гаджета ме смятаха за луда"

Певицата подчерта, че е „наистина е горда със себе си“, че е успяла да скъса отношенията си с поп певеца. „Това ми позволи да стана човек, който не търпи никакви глупости или неуважение“, подчерта тя.

Селена не скри, че раздялата е била тежка. „Знаете ли, наистина преминах през тежък момент и тогава имах въпроси какво ще се стане с кариерата ми, къде ще отида, какво ще се случи.“

Тя подчерта още, че не търси нова вразка, докато наистина не се чувства добре и спокойна в нея. „Няма да търпя дискомфорт, неуважение или каквото и да е друго, ако усещам, че не е подходящо за мен – това вече не ме грабва“, каза тя.

В същото време Джъстин Бийбър наскоро отмени концерт заради неочаквано заболяване, което има сериозни последици за живота му.

Галерия: 15 пъти, когато косата на Селена Гомес е...

Виж всички снимки