Селена е по-добра! Фенове нападнаха Хейли

Атакуват профила на Хейли Бийбър заради клип на разярила се фенка на Селена Гомес.

Атакуват профила на Хейли Бийбър заради клип на разярила се фенка на Селена Гомес.

15 пъти, когато косата на Селена Гомес е изглеждала ослепително - виж в галерията долу

Галерия: 15 пъти, когато косата на Селена Гомес е...

Виж всички снимки

►►►Хейли Бийбър: Социалните мрежи са токсично гнездо

Феновете на двойката Джъстин-Селена и до ден днешен не могат да се примирят, че двамата се разделиха, а певецът се ожени за модела Хийли Бийбър. Само че, докато някои искрено се надяват на тяхното събиране тихихомълком, други не могат да простят на Джъстин, че е зарязал певицата заради друга жена.

Бийбър разказа, че се е сблъскал с хейтърска атака на жена в мрежата, която призовава хората да засипят жена му с коментари за екслюбимата му.

Пишете на Jelena (Джъстин+Селена, бел.ред) и казвайте, че Селена е по-добрата. Отидете при нея. Хайде, всички да отидем при нея, се казва в клипчето.

Джъстин не подмина съобщението: „Заявлението, че предишните ми отношения са били по-добри, накара някои хора буквално да преследват жена ми. Просто искам да споделя, за да получите представа с какво се сблъскваме всеки ден,“ заяви той.

Джъстин добави, че след като е гледал клипчето, лесно е можел да се натъжи, но си е представил колко нещастна е тази жена, щом прекарва живота си, карайки другите да се чувстват нищожни.

►►►Бийбър призна: Винаги ще обичам Селена

„Урокът е в това, че тя пропуска факта, че животът трябва да носи удовлетворение, когато възвишавате хората и ги цените! Животът, в който искате другите да са нищожни, ви лишава от приятели и истинска радост“, добави той.

Случката коментира и 24-годишната Хейли. Тя отбеляза, че обикновено не говори за такива неща публично, но този път просто няма да остане настрани.

„Никога на никого не бих пожелала подобно отношение, но и не бих оправдала такава омраза. Искам и подкрепям всички жени в индустрията, пожелавам им успех и любов. И също пожелавам на всички мои последователи и на тези, които ме подкрепят, да направят същото. На жената в това видео желая всичко най-хубаво. Надявам се тя да намери любов и щастие в този живот“, написа Хейли.