Сексуалната изповед на Сиа

Сиа разкрива, че е „на сухо“ от известно време насам. По време на интервю за KIIS FM, когато Кайл обявява, че Джаки О е в средата на „сух период“, австралийската изпълнителка Сиа признава, че сексуалният й живот също е в застой.

Сиа разкрива, че е „на сухо“ от известно време насам. Но май сушата е напът да свърши.

Виж кои са малките тайни на големите момчета в нашата галерия:

Галерия: Cosmo разкрития: Малките тайни на големите момчета

Виж всички снимки

►►►Сиа: Осинових две момчета

По време на интервю за KIIS FM, когато Кайл обявява, че Джаки О е в средата на „сух период“, австралийската изпълнителка Сиа разкрива, че сексуалният й живот също е в застой.

"И аз се присъединявам към клуба", казва Сиа. „Две години“ — отговоря Джаки, но Сиа я надкачва, казвайки лаконично „Четири (години).“ "О, боже. Вече не се чувствам толкова зле", възкликва Джаки. "И аз се присъединявам към клуба", отвръща звездата.

Сиа, която бе омъжена за режисьора Ерик Ланг от 2014 до 2016 г., взривява медийните заглавия по-рано тази седмица, като разкрива, че е осиновила две 18-годишни момчета миналата година.

Говорейки с Кайл и Джаки О, певицата обяснява: "Стават прекалено големи, за да останат в системата за приемна грижа. Наистина съм обсебена от теорията за привързаността — част е от психологически стил, който изучавам. Затова просто реших, че вероятно това би допринелсло, защото е нещото, на което се уча и правя през последните пет години.

„Двете момчета са живели в около 18 домове през тези 18 години“, казва Сиа. „Те са имали изключително травматичен живот.“ "Имам възможността ... да осиновя тези две момчета и да им помогна да се справят с травмите и проблемите."

Тази седмица за първи път Сиа се впуска в подробности около осиновяването, макар през януари да спомена, че ще осиновява син.

„Прекарахме повечето време в опит да не правим секс, за да не съсипем бизнес отношенията си, тъй като той е супер секси“, казва тя пред сп. GQ за връзката си с Diplo.

„Тази година му написах следното съобщение:„ Ей, слушай, ти си един от петимата хора, към които съм сексуално привлечена и сега, когато реших да бъда несемейна до края на живота си и тъкмо осинових син, няма да разполагам с време за връзка ... Ако се интересуваш от секс без обвързване, кажи ми. "

Може би сушата е напът да свърши?