Секси устни за горещи летни целувки

Псст! Виж кой цвят червило ще бъде топ тенденция това лято!

Лято 2022 определено ще бъде времето за нестандартни решения и ярки цветове! Звездният гримьор Сердар Камбаров разказва кое червило може да се счита за най-актуално – и как правилно да си направиш дълготраен грим с него.

Сезонът ще се радва на много бюти решения от минали години (някои в списъка на любимите, а други - не чак толкова). И ето, че драматичното тъмно червило се завръща на почит!

(Надяваме се това да е добра новина за теб.)

Звездите показаха "вампирските" си устни на фестивала в Кан и в социалните мрежи, а сега е време да се вдъхновиш от тази модерна естетика!


Галерия: Най-впечатляващите визии от кинофестивала в Кан 2022

Виж всички снимки

Разбира се, гримът с тъмно червило трудно може да се нарече ежедневен. И все пак това е една от основните тенденции на това лято. Така че защо да не опиташ?

Сердар Камбаров казва, че благодарение на тъмното червило можеш да добавиш сериозна нотка драматизъм към образа си и да се превърнеш в истинска кралица на драмата, но трябва да знаеш няколко правила за създаването на такъв тип грим:

Стъпка 1

За да изглежда красиво тъмното червило на лицето ти, кожата ти трябва да е безупречна. Затова като начало си нанеси перфектен тон основа.

Стъпка 2

Тъмното червило е ярък акцент в грима, така че очите трябва да бъдат гримирани в неутрални цветове. Гримът на очите трябва да бъде възможно най-естествен: прозрачен, бледосин или цвят охра.

Стъпка 3

Преди да нанесеш червило върху устните, трябва да очертаеш контур с молив от същия цвят като червилото. Не забравяй, че контурът трябва да бъде същият цвят! Ако е с един тон по-тъмен или по-ярък нюанс - гримът изглежда евтин...

Стъпка 4

Нанеси нежно червилото върху устните си и го разнеси по цялата форма на устните с четка.

Воала! Готова си да покоряваш мъжките сърца!