Секси изкуството на натискането: овладей го

…Помисли за замайващото усещане, което идва с това да правиш „всичко освен секс”.

 
 

…Помисли за замайващото усещане, което идва с това да правиш „всичко освен секс”.

Време е да преосмислиш секси изкуството на натискането – без неловкостта на тийнейджърските години. (Слава богу!)

Виж как да го съблазниш в зависимост от зодията в галерията долу:

Галерия: Как да го съблазниш в зависимост от зодията...

Виж всички снимки

ПРЕДИГРАТА

 (превърни я в нещо специално!)

Помниш ли, когато само целуването беше най-горещото нещо на света? Сега, когато вече си голяма жена, връщането на тези специални „всичко-освен” моменти в играта може да помогне на теб и на любовта ти отново да събудите тези щури пеперуди в стомаха. (Но този път, надяваме се, не в къщата на родителите ти.)

Използвай мозъка си

Когато искаш да се възбудиш истински, най-важният ти секс орган е мозъка ти. Дори само мисълта за предишни секси моменти – секс набързо, притиснати до стената или горещ секс по време на някоя ваканция, може да те възбуди преди екшъна вечерта.

Започни по-рано

В деня на срещата му пиши за нещо определено, което очакваш, като например „Нямам търпение да те целувам по продължение на боксерките ти”,. Така му даваш да разбере, че мислиш за секс, което го възбужда. „Много си падам по сексемесите”, казва Майкъл В. на 22.

►►►Движенията, които усилват любовта му към теб

Подготви сцената

Свещи, дантелен сутиен и чувствени мелодии могат да ви загреят. Изследване от Дания от 2005 година показва, че жените, които са по-отпуснати, е по-вероятно да стигнат до оргазъм. Така че пусни филм и разпуснете, за да спечелиш! Колкото повече разпуснеш (тоест колкото по-секси се подготвиш), толкова по-вероятно е да свършиш.

Отдели време

И мъжете, и жените достигат върха на възбудата за около 10 минути, според изследване от 2006 на Университета Макгил в Монреал. Така че се съблечи …бавно. „Възбуждащо е, дори когато момичето се бори с колана ми и се смеем”, казва Джеф Д., на 30.

3 вида целувки, които да опитате тази вечер

ИЗНЕНАДВАЩОТО ЗАСМУКВАНЕ

Както се натискате, засмучи неочаквано и силно езика му за секунда. Бързината ще го изненада – буквално ще видиш над главата му балонче с мисъл „Ъм, това наистина ли се случи току-що?”, а възбудата ще го накара да иска СЕКС и то ВЕДНАГА.

►►►Мръсни приказки: какво харесват мъжете

УСТНИ В ДЕЙСТВИЕ

Разнообразявай интензитета и скоростта на целуването, като игриво загризваш долната му устна и я придърпваш към теб. (А коя е ключовата дума тук? Игриво. Не хапи!) Малко грубост му дава да разбере, че си в настроение за яка езда.

ДВИЖЕЩАТА СЕ ЦЕЛУВКА

Като започнеш от врата му, първо го целувай с нежни пърхащи целувки, като разнообразяваш целувките си надолу към боксерките му. „Когато момичето направи нещо различно от това, на което съм свикнал, това страхотно ме възбужда”, казва Ариел М, на 25.

ОРАЛНИЯТ СЕКС,  КОЙТО ЩЕ СЛОЖИ ТОЧКАТА НА ВСИЧКИ ОРАЛНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ

Тайната на абсурдно хубавия секс? Страхотно орално представление. Преди да го поемеш изцяло, прокарай езика си набързо по юздечката му – тази супер чувствителна част, която е ръбчето под главата  на ствола. Той ще пощурее от прекрасното усещане.

А за теб… насочи езика му да се движи бавно в големи кръгове, които постепенно се стесняват към твоя клитор.  Косвеният натиск ще те накара да искаш повече забава след оргазма или след-игра.

УЦЕЛИ ГОРЕЩИТЕ МУ ТОЧКИ: СТИМУЛИРАЙ ТЕЗИ ЩАСТЛИВИ МЕСТЕНЦА ПО НЕГО И ГО НАКАРАЙ ДА УСЕТИ ВСИЧКО

УШИ „Харесва ми да усетя леко гризване, след като чуя да ми казва какво ми прави”, споделя Дейвид О, 20. Или опитай прокарване на пръсти по външния ръб на ухото, което е подлудяващо еротична зона за мъжете.

ЗЪРНА Нежно пощипване по зърната му ще ги накара да щръкнат веднага. „Ако боли леко, това дори е малко перверзно.”, казва Джоузеф К, на 23. Запомни – ЛЕКО.

ТОПКИ Обхвани ги нежно, докато му правиш свирка. Или го поглези допълнително, като го галиш по топките, сякаш го викаш с пръст. Те са покрити с нервни окончания, които, когато ги стимулираш, ще го накарат да трепти от удоволствие.

ВЪТРЕШНИ БЕДРА Нежно прокарай пръст в посока към пениса му, а после се отдалечавай. „Това е такова невероятно дразнене преди да ме докосне, ъм, на друго място”, уверява Чарлс Г., на 22.

За да разбереш какво възбужда всяка зодия, надникни в галерията по-долу:

Галерия: Какво възбужда всяка зодия

Виж всички снимки

СЛЕД-ИГРА: Всички тези жестове след секса, които те карат да се чувстваш свързана с партньора си, като да се отпуснеш в сгъвката на рамото му и да му казваш мили неща за хубавия секс, който току-що сте правили. Според изследване от 2014 г., двойките, които се гушкат след секс, споделят по-високо задоволство от връзката. „Обичам да лежа върху приятеля си – споделя Джулиан М., на 23. – Така чувам ударите на сърцето му, а той има свободата да прави с ръцете си каквото си иска, например да ме гали по гърба или по дупето.”

В ЗАЩИТА НА ЦЕЛУВАНЕТО

Няколко седмици след като започнах да излизам  с настоящия си приятел изведнъж спрях по средата на натискането и го накарах да ми обещае нещо: че никога няма да се превърнем в една от онези двойки, които вече не се целуват. „Разбира се, че няма”, увери ме той. Сигурна съм, че той изобщо не ми обърна внимание, но аз бях супер сериозна. От гимназията насам обожавам хубавото продължително целуване, само първите моменти, нищо повече.

Защо? Защото има нещо супер секси само в целуването, когато знаеш, че няма да доведе до секс. Когато срещнеш някой нов, това е първата възможност да видиш какви способности има твоят потенциален любовник, преди да сключиш сделката. Превърташ до момента на общата банкова сметка, когато задължителният „секс набързо” става ежедневна рутина. Това е ок, когато си натиснал бутона „дрямка” два пъти, но е добре да отделиш време за луксозна „нека си спомня вкуса на езика ти” игра. Снощи, на вратата на апартамента на гаджето ми, закъсняваща за среща с приятели, той смени обичайната ни „засмукващо мляскане” целувка със страстна целувка, която продължи доста по-дълго. Това изненадващо усещане ме накара да си спомня тръпнещото чувство от първите ни срещи…и ме накара да мисля за него през цялото време, докато вечерях. Така че следващия път, когато половинката ти се опитва да те разсее от електронния четец с целувки по врата, му кажи, че имаш пет минути, отделени за целувки и толкоз.  Имай ми доверие: след месеци или години във връзката, когато нещата са малко мухлясали, поведението на скорошни любовници ще ви напомни защо сте си паднали един по друг в началото.