Секси игри за горещи нощи

Игрите за спалнята винаги са били вълнуващи!

 
 

Игрите за спалнята винаги са били вълнуващи!​

От една страна, се сближаваш още повече с партньора си, а от друга - можеш да развиеш и покажеш потенциала си. Подготвихме няколко горещи, секси игри, с които да разнообразите забавлението в леглото (и разбира се да блеснеш!)

Твоят възбуждащ хороскоп на секс играчките, виж в галерията по-долу:

Галерия: Твоят възбуждащ хороскоп на секс играчките

Виж всички снимки

►►► Парещи емоции за още по-горещ секс

1. Секси понг

Всичко, което ти трябва са 12 празни пластмасови чаши и топки за пинг понг.

Как се играе? Изпразни масата за хранене. Във всеки край на масата подредете чашите в триъгълник (така както се подреждат топките в началото на играта на билярд). Застанете един срещу друг на противоположните страни на масата. Редувайте се, опитвайки се да хвърлите топката в онези чашки, които са по-близо до партньора ви.

via GIPHY

Когато единият от вас успее да вкара топчето в чашата, вторият сваля тази чаша от масата и сваля един елемент от облеклото си. Играта продължава, докато един от играчите не свърши чашите. Губещият изпълнява секс желанието на победителя.

2. Развратни карти

Всичко, което ти трябва: тесте карти.

Как се играе: Вземете карти и придайте секс стойност на всеки цвят от колодата. Например: купа - целувки, каро - масаж, спатия - ръчни удоволствия, пика - орален секс. Отваряйте картите една по една и изпълнявайте това, което ще ви казва. Колко "точки" се паднат, толкова  секунди трябва да го изпълнявате. Например седмица купа - целувай го седем секунди. И така нататък.

3. Една крачка напред и две назад

Всичко, което ти трябва: знания един за друг.

Как се играе: Лежите на леглото (гола или в секси бельо). Той стои на прага на спалнята. Започваш да му задаваш въпроси за себе си - от общи (кой е любимият ти цвят, в коя държава мечтаеш да отидеш), до секси и интимни (коя е любимата ти поза в секса, например). Ако отговори правилно, той прави крачка напред, а ако греши, прави крачка назад. Когато най-накрая стигне до леглото, той ще получи награда от теб. Не пркалявай, за да не му омръзне и да се откаже.

4. Удоволствия за време

Всичко, което ти трябва: таймер.

Как се играе: Задайте таймер за седем минути и... скочете в килера, където бързо да се отдадете на ласки преди сигнала. Тясното тъмно пространство и необходимостта да си доставите максимално удоволствие за седем минути подхранват страстта, както беше в тийнейджърските години, когато трябваше да я запазите, докато родителите ви не са се прибрали от работа.