Секси игри… с целувки

Събрахме 5 от най-добрите игри с целувки, които могат да се играят както от група приятели, така и само от теб и половинката ти.

 
 

Събрахме 5 от най-добрите игри с целувки, които могат да се играят както от група приятели, така и само от теб и половинката ти.

Тъй като в момента ситуацията не е подходяща за големи партита и безразборни целувки с приятели и познати, може би е добра идея да играеш игрите само с половинката си. А ние ще ти помогнем, като малко променим класическите правила на парти игрите и ги превърнем в страхотни секси игри с целувки за теб и твоя партньор.

Уютната истина за хората в дълги връзки, виж в галерията долу:

Галерия: Уютната истина за хората в дълги връзки

Виж всички снимки

►►► Опознай го според начина, по който се целува

1. Завърти бутилката

Може би я знаеш само като „шише“ и най-вероятно ти е позната още от детството, но това не означава, че и сега – като по-голяма не можеш да й се насладиш. Напротив!

Знаеш правилата: нареждате се в кръг (но тъй като сега ще играеш само с партньора си – заставате един срещу друг така, че да можете да завъртите бутилката помежду си). Завъртате и както знаеш – към тези, които сочи – трябва да се целунат. В случая ще бъдете само двамата и е съвсем ясно, че точно вие ще се целунете, затова можете да промените малко правилата.

Съвет от нас: използвай възможността, че сте само двамата и въведи свои собствени правила, например можете да се възползвате от "празните ходове" и да правите някои по-горещи неща от просто целувка...

2. Седем минути в рая

Друга популярна гимназиална игра, която вероятно ти е добре позната. Ако сте на парти (в нормалните условия на живот) – двама души се избират на различен принцип и са изпратени заедно в стая, гардероб, килер и т.н., където трябва да се целуват в продължение на 7 минути (разбира се, може и само да си говорят).

Имената могат да се изберат на произволен принцип – с шапка, въртене на бутилка и т.н.

Но ти ще играеш само с половинката си и затова правилото за подбор на хората отпада и съвсем спокойно можете да си изберете тъмно място, на което да се понатискате за 7 минути. А и ако измислите още нещо – чувствайте се свободни да импровизирате!

3. Истина или предизвикателство

Май няма нужда да описваме правилата – сигурни сме, че си наясно!

Съвет от нас: възползвай се от играта, за да се позабавляваш с гаджето си. Нали това е целта?!

4. Познай кой?

Не, не говорим за настолната играя, която познаваш от малка. Тук става дума за версията за възрастни.

И, разбира се, ще трябва малко да промениш правилата, тъй като няма как да завържеш очите на половинката си и да го оставиш да разпознава кой го е целунал... Създай нови и малко по-трудни правила.

Завържи му очите и започни да го галиш с различни предмети (приятни, разбира се!) и да го целуваш едновременно с това. Неговата задача ще бъде да разпознае с какво го галиш и къде, както и къде го целуваш.

5. Думата за целувки

Подобно да думата за пиене е. Спомняш ли си, когато си била на парти с компания – избирате си една дума, която когато някой я изрече – всички пият. Често е някоя кратка фраза от филм, песен и т.н. Е, и тук е така само че вместо да пиете – се целувате.