Секс уроци: всичко за G-точката

Какво трябва да знаеш за тази неуловима зона (която може дори да не съществува).

 
 

G-точката на практика е чудовището от Лох Нес, което живее в твоята вагина – може би съществува, а може би е пълен мит!

Някои хора, по-точно учени, се кълнат в наличието на тази зона, но никой не е успял да го докаже наистина.

Това не пречи на заинтересованите да търсят магическия бутон за оргазми, като заровено в гората гърненце злато, макар той най-вероятно просто да представлява част от клитора.

Виж кои секс трикове ще доведат приятеля ти до разтвърсващи оргазми в галерията долу:

Галерия: Какъв секс трик да пробваш според зодията му

Виж всички снимки

Да, съжаляваме вярващите в съществуването на G-точката, но магическите оргазми, които изпитвате не са това, за което ги мислите. Но какво от това? Това че няма G-точка, няма да накара оргазмите ти да изчезнат. Напротив, могат само да се умножат, ако научиш повече за тази зона и какво точно представлява тя.

Какво e G-точката, наистина

Дълго време, тя е описвана като малка по площ еротична зона, която се намира върху предната стена на вагината. Според информацията, при стимулация, G-точката води до много интензивни оргазми. Вярва се, че тя е точката, в която се срещат уретрата, клитора и вагината.

►►► Запознай се с алтернативата на G-точката

„Изобретяването“ на G-точката

Искаш ли да те ШОКИРАМЕ? G-точката е кръстена на първия мъж, който я е открил през 1950 г. Неговото име е Ернест Графенберг. Той е описал G-точката в академичния си труд, който описвал ролята на уретрата в женския оргазъм. И така, зоната, която те кара да стенеш от удоволствие, всъщност е кръстена на мъж.

Защо митът за G-точката съществува от толкова дълго време

След като Графенберг „открива“ G-точката, други учени също продължават да разследват съществуването й. Звучи като доста перверзно занимание, но истината е, че те са търсели за магическия бутон най-вече във вагините на женски трупове (сега от перверзно стана и гнусно!!!). Спокойно, направена е дисекция само на един труп, което определено поставя съществуването на точката под въпрос. Ето защо доста учени са категорични, че тя представлява „гинекологично НЛО“ и всички доказателства всъщност не са никакви доказателства, а конспирации.

Лято е, сексът под душа е за предпочитане. Ето 5 от любимите ни пози (снимки долу):

Галерия: 5 пози за секс под душа

Виж всички снимки

Истината за вагиналните оргазми

През цялото време, през което учените завираха уредите си във вагините на трупове, съвсем живи жени преживяваха съвсем истински оргазми, за които смятаха, че са вагинални.

Да приветстваме клитора: всички проучвания на този център на удоволствието всъщност замитат славата на G-точката и вагиналните оргазми под килима. Все повече и повече научни изследвания потвърждават, че клиторът е единствената част от женската анатомия, отговорна за женския оргазъм. А това, което смятаме за вагинален оргазъм на практика се дължи на стимулация на вътрешната част на клитора (тази, която не можем да видим с очите си).

►►► 15 факта за клитора, които ще те изненадат

Кой „уби“ G-точката

През 2017 г., екип учени извършва най-обширното проучване на G-точката до този момент. Те правят дисекция на 13 женски трупа, за да намерят „бутона“ върху предната стена на вагиналната стена, където би трябвало да се намира мистичния Свещен Граал на оргазмите. Учените не откриват никакви следи от G-точка, при която и да е от жените.

След това започват теориите, че G-точката представлява мястото, където се срещат уретрата, вагината и клитора. Стимулацията на тази връзка всъщност предизвиква тези интензивни оргазми, с които жените се хвалят.

Какво общо има клиторът с цялата работа

Ще разкажем малко повече за вътрешната част на клитора, за която вече споменахме. Това, което виждаш от клитора е само неговият връх. Но видимата част е само върхът на айсберга. Под повърхността се крие много повече от клитора. Той всъщност се простира до края на вагината и има форма на ядец.

А сега накъде?

Ако си една от щастливките, която цял живот се е радвала на супер интензивни оргазми, които си смятала, че произлизат от G-точката, продължавай в същия дух! Останалите, които рядко стигат до върха по време на секс, могат да се успокоят – всичко им е наред, защото G-точката така или не съществува. Важна е единствено (правилната) клиторна стимулация. За да си сигурна, че тя е достатъчна, трябва да практикуваш по-често позите 69, ездачката и най-добрия приятел на твоя оргазъм – оралния секс.