Секс трик, който ще го подлуди според зодията му

Виж от какво има нужда той в леглото според зодията!

 
 

Разбери за какво мечтае той, спрямо неговата зодия!

Знаеш ли кои зодии си падат по ролевите игри и кои предпочитат мисионерската? Кои имат нужда от продължителна загрявка и кои са готови за секс веднага? 

Сексуалното поведение на човек, както и неговите предпочитания и нужди са област, която е трудно да се реазглежда през призмата на само една гледна точка. Ето обаче някои насоки.

Зодия Телец

Никой не е толкова чувствителен като Телеца. Силните шумове го ужасяват, лошите миризми го отвращават, безвкусното облекло го заслепява. Привлечи вниманието му като играеш с неговото силно изразено чувство за вкус. Намажи се с шоколад и го помоли да те оближе навсякъде, където пожелае. Или вземи (класика) купа с ягоди и сметана в леглото. Инвестирай в ароматизирани масла, не само за да допринесеш за новите усещания, а и за да подобриш сексуалния ви живот. Превърни се в секс-бюфет! Не се шегуваме!

Зодия Риби

Водата действа по странен начин за Рибите. Те са в тяхната естествена среда, без срамежливост и задръжки. Вдигат всяка бариера и ти позволяват да ги видиш такива, каквито са. Вземи този човек под душа! Това бързо ще го превърне в твоя Секс Бог!

Виж какво възбужда и останалите зодии в галерията долу:

Галерия: Какъв секс трик да пробваш според зодията му

Виж всички снимки