Секс съобщение по погрешка

Всеки седми изпраща без да иска съобщение с интимни намеци.

Всеки седми изпраща без да иска съобщение с интимни намеци на човек, на когото не трябва, показва ново проучване във Великобритания.Секс съобщенията по мобилния или имейла стават все по-популярни не само сред подрастващите, но и сред голяма част от почтените възрастни с добро положение в обществото. Интимното съдържание се предава чрез съвременните средства за комуникация - клетъчни телефони, електронна поща или социални мрежи. Изследване обаче показва, че всеки седми изпраща еротични SMS-и в грешна дестинация, с други думи на човек, който въобще не трябва да чете това.

37% от грешните съобщение са изпращани към приятели, 25% към бивш любовник, 17% към колеги, 9% към членове на семейството и 7% към непознати. В по-голяма част от случаите хората се извиняват с повторно съобщение, обяснявайки неловко, че съдържанието се отнася за друг. 39% се преструват, че нищо не се е случило.

От анкетираните 19% признават, че са получавали SMS с неприлично предложение от човек, от когото не са очаквали. По-късно разбирали, че не предназначено за тях. Грешката е породена най-често от прекомерната употреба на алкохол при 77 на сто от случаите.

 

Етикети: секс , смс