Секс стилът му според рождения ден

Месецът, в който е роден говори много за това какъв секс предпочита.

 
 

Ако се чудиш дали новото ти гадже или сладурчето, по което си падаш предпочита перверзен или нежен секс, рождения му месец може да отговори на въпросите ти.

Дали все още сте на фаза изпращане на похотливи съобщения или скоро идва моментът на третата среща (при която сексът вече не е мираж), би било яко да узнаеш какво евентуално да очакваш. Научи как ще се представи ТОЙ в спалнята според месеца, в който е роден.

Октомври

Той иска да ти опише една невероятно романтична картина за това колко те харесва и как ще изглеждат отношенията между вас. Веднъж щом ти я покаже, той ще започне да изпълнява обещаното – бавно и старателно, за да бъде преживяването колкото може по-дълго. Хубавото при него е точно това – ще ти отдели много от времето си, за да ти покаже колко романтичен може да бъде. Добре де, липсва му страстта, но компенсират за това с любовни жестове, които ще помниш цял живот.

Февруари

Той е истински приключенец. Страстен е и дори не му се налага да работи за това. Неговото съзнание е съсредоточено върху по-голямата картина, но ти трябва наистина да направиш големи опити да се свържеш с него на емоционално ниво. Това не е лоша новина и не означава, че докато правите в секс ще трябва да си шепнете влюбени думи и да се гледате в очите – просто трябва да се потрудиш допълнително да си по-нежна към него и обърнеш внимание на неговата душевност.

Виж какъв е секс стилът на мъжете, родени през останалите месеци:

Галерия: Как да го възбудиш според месеца му на...

Виж всички снимки

** Даваш ли 100% от себе си по време на секс?

Фантастичният секс не е божи дар и някакво особено постижение. Както всички добри неща, колкото повече се раздаваш, толкова е по-добър резултата. Но цялата беда е в това, че повечето партньори невинаги дават 100% от себе си. Виж кои са 4-те основни оправдания, с които саботираш сексуалния си живот:

1. Прекалено съм стара за тези секс игрички.

2. Доволна съм от секса, който имам.

Много хора сами не желаят як секс. Страстта и разкрепостеността водят до пълна загуба на контрол върху ситуацията. Мнозина се страхуват, че точно в този момент ще загубят своята привлекателност. Интензивният секс означава много близки отношения, и ако партньорите нямат тази връзка, тогава и сексът няма как да е готин.

Галерия: 5 секс пози за ъпгрейд на мисионерската поза

Виж всички снимки

3. Не обичам приключенията.

Екстровертните хора, като правило, са привлечени от приключенията и новите усещания, докато интровертните са свикнали да правят всичко постарому. Но има идеален изход: да признаш своите страхове на глас. Тогава ще ти бъде по-лесно да ги приемем и осмеем.

4. Прекалено съм стеснителна.

Не си струва веднага да залиташ в крайности. Подхождай към това постепенно, започвайки с най-лесните неща.