Секс пози за всеки период от връзката

Как да подходиш към сексуалния ви живот от дни, седмици, месеци, години?

 
 

Как да подходиш към сексуалния ви живот от дни, седмици, месеци, години?

Виж кои секс пози ти гарантират експлозивен оргазъм (снимки долу):

Галерия: Секс позите, които ти гарантират експлозивен оргазъм

Виж всички снимки

Секс позите, когато излизате от:

Дни

Прати стратегически есемес

Очакването е половината от забавлението, затова сутринта на деня, в който ще излизате, му прати есемес за това, което очакваш с нетърпение. Например „Нямам търпение да те почувствам върху себе си“. Използвай емоджита, където е необходимо. Цял ден ще мисли само за това какво иска да прави с теб.

Нацелувай го сериозно!

Подсили сексуалното напрежение с невинни целувчици със затворена уста. Когато стигнете до по-съществената част, засмучи езика му за няколко секунди и после го пусни рязко. Вече не си толкова невинна! Ще му е страшно интересно какво още можеш.

Секс на забавен каданс

Започни със страстно разсъбличане, дреха по дреха, докато единственото, което се чете в очите му е „Трябва да те имам сега“. Проучвания показват, че когато правиш всичко друго, но не и това, вероятността да получиш оргазъм без предварителна подготовка, е много голяма. Насочвай ръката му и му покажи как искаш да бъдеш докосвана, след това го награди с незабравимо „ръкоделие“.

►►►20 типа секс за всяко настроение

Обучавай го

Добре дошъл на лекцията „Как да ме възбудиш“. Възседни ученика си, докато той седи на стол. Седи изправена, с широко разкрачени крака за плитко проникване, което ще изкуши и двама ви. Насърчи го да обърне внимание на клитора, гърдите и дупето ти, за да изкара шестица.

Седмици

Прати му снимка на бельо

Докато си пишете съобщения на път за срещата, му изпрати снимка на гащичките ти около глезените с текст „Нямам търпение“. Повярвай ни, ще дойде съвсем навреме.

Тананикай си

Вече си показала основните си умения, затова мини към по-напредналите. Докато му духаш, си тананикай „М-м-м-м“. Различната височина и сила на тананикането, създава различни вибрации. „М-м-м! Страхотно!“ (Това работи и при двамата, затова го помоли да ти направи същото.)

Разлюлей лодката на любовта

Докато прониква в теб отзад (страхотно за G-точката ти), изправи гръб и люлей бедрата си напред-назад, така че ти да управляваш кораба и да контролираш тласъците му. Увеличи скоростта, когато... О, капитане, мой капитане!!!

Побръмчете си

Време е да му представиш малкото си приятелче. Следващия път, когато сте в мисионерската, му дай вибратор-топче (не е с фалическа форма, за да не го плашиш, ако е новак с играчките). Помоли го да го притиска към клитора ти, докато се движи. Когато види как топчето подобрява представянето му, ще иска тримата да сте винаги заедно.

►►►Тайната на зашеметяващия оргазъм

Месеци

Използвай силата на котките

Следващия път, когато е отгоре, приложи техниката на коиталното подравняване, която е прекрасна, защото комбинира стимулацията на клитора с пенетрацията. Докато е в теб, го помоли да мръдне няколко сантиметра нагоре така, че пубисната му кост да се трие в клитора ти. Това подсилва вероятността от оргазъм с милиарди проценти.

Секси видео чат

Докато е в командировка, му прати във видео чата инструкции как да се докосва, докато ти го наблюдаваш само по секси бельо. Инструкциите от секси полугола жена са нещо, което скоро няма да забрави, а и е много по-интересно от това да гледа телевизия.

Споделяй

Купи си вибратор, който е достатъчно малък, за да има място и за него в теб. И понеже е хубаво да се споделя, му покажи какви чудеса може да си правите с новата играчка.

Неделя с десерт

Превърни мързеливото гушкане в неделя сутрин в нещо, заради което си струва да се събудиш. Докато лежите един до друг като лъжички, притисни краката си, докато той прониква в теб отзад. Позата е супер интимна, а понеже си стегната, той ще се почувства огромен.

Години

Поиграйте си със силата

С годините си имате доверие и всичко вече ви е познато. Измислете нещо ново с малко садо-мазо игра. Вържи му ръцете или очите, или и двете, и плъзни език по тялото му, като започнеш от ушите и стигнеш до бельото и после под бельото.

Виж какъв секс фетиш да пробваш според зодията (снимки долу):

Галерия: Причудливите секс фетиши на различните зодии

Виж всички снимки

Планирайте секси бягство

След вечеря с вино се облегни на плъзгащата балконска врата на хотелската стая или на стената, но оставете пердетата вдигнати. Увий крак около долната част на тялото му, докато той прониква в теб. Правият ъгъл подсилва стимулацията на G-точката. Вероятността някой да ви види засилва възбудата.

Дистанционно

Дори пазаруване в супермаркета може да стане интересно, ако пъхнеш вибриращо яйце с дистанционно управление в гащите си и му дадеш дистанционното. Да видим дали може да те подлуди на публично място.

Пробвайте тантра

За бавно удоволствие той прониква в теб с дълги бавни тласъци. Докосвай гърдите и врата му и го гледай в очите за повече близост. Подобни секси следобеди ви припомнят защо се разбирате така добре.