Секс ориентиране

Топло, топло, топло... горещо!

 
 

Топло, топло, топло... горещо!​

Спомняш ли си играта от детството, когато скриваш някакъв предмет и приятелите ти започват да го търсят, а ти им даваш насоки, упътвайки ги само с "топло" и "студено", според зависи колко са близо до целта?!

Лед, телефон, огледало: 17 начина да достигнеш оргазъм, виж в галерията по-долу:

Галерия: Лед, телефон, огледало: 17 начина да достигнеш оргазъм

Виж всички снимки

►►► Нестандартните пътища към твоя оргазъм

Защо не опиташ да го приложиш и в спалнята?

Студено и горещо

Няколко секс играчки или други принадлежности (ароматен лубрикант, превръзка за очи, перо... А защо не и бита сметана).

► Скрий няколко играчки в различни части на стаята и след това играйте на „горещо-студено“. Когато партньорът ти намери нещо - използвайте неговата находка и когато й се наситите - след това продължете играта.

Еротични сценарии

Ще ви трябва малко въображение.

► Тази игра ще ви помогне да прекарате с еротична емоция времето си по време на пътуване. Един от вас трябва да измисли някаква еротична история, героите на която сте вие ​​двамата. Измисля се сцена и си представя какво точно прави всеки един от вас. Например: той е източен, екзотичен султан, а ти си нова наложница в неговия харем и затова той трябва да потърси твоята благосклонност.

Шапка

Вземи химикалка, хартия и шапка (става и с калъфка за възглавница).

► Запишете сексуалните си желания на листчета хартия, сгънете ги и ги хвърлете в шапката. Разбъркайте ги и започнете теглене на листчетата едно по едно и изпълнявайте.

Огледало

Всичко необходимо е желание да си угаждате един на друг.

► Трябва и двамата да се съблечете и да седнете един срещу друг на леглото. Единият ще бъде водещият, а другият ще бъде отражението - водещият започва да целува, гали, облизва, хапе... различни точки по тялото на партньора, а "отражението" повтаря същите действия.