Събитие на века: Кралското семейство се събра (цялото!)

Елизабет II и цялото кралско семейство се появи на парада и на балкона на Бъкингамския дворец.

Грандиозното честване на платинения юбилей от управлението на Елизабет II - 75 години на трона, премина с внушителна церемония!

Обединеното кралство празнува специален празник. Кралицата се превърна не само в най-дълго управлявалият монарх на Англия (кралица Виктория е на второ място), но и зае почетно второ място сред световните владетели.

Защо Елизабет II смята Кейт за „специална“

Вижте повече

Защо Елизабет II смята Кейт за „специална“

Кралският експерт твърди, че Елизабет II смята Кейт Мидълтън за „специална“ и разкрива какво очаква от нея.

Мащабната и дългоочаквана 75-та годишнина от царуването се провежда в имперски мащаб. И ето, че вчера, в Лондон, в Бъкингамския дворец се проведе цветният парад и дългоочакваната поява на членовете на кралското семейство на „балкона“, за да поздравят хората.

Това бе и причината Меган и Хари да се завърнат у дома след две години странство в САЩ. Изненадата за всички почитатели на кралските особи бе, че всички се събраха за официалните церемонии във Великобритания, но Меган и Хари не се появиха на балкона.

Темите за платинения юбилей, завръщането на Меган и Хари и отсъствието им от балкона се обсъждат горещо в социалните мрежи, но феновете на херцозите на Съсекс не намират липсата им на балкона за обидна. Напротив, снимките, на които се вижда как Меган и Хари общуват с племенниците си на заден фон бяха определени като: "Супер сладки и непринудени са. Затова ще продължавам да ги харесвам!" - пишат последователи.