Събери погледите на партито!

Обичаш да се събираш с приятелки в домашна обстановка, нали? Ние също обичаме. Удобни дрехи, забавна романтична комедия (или стари ваши снимки), вино, ягоди, шоколад и сладолед... прекрасно! НО!

Колко често преди да достигнеш до този момент минаваш през деветте кръга на Ада със забилия се в главата ти въпрос: какво да занеса довечера?

Разбира се, отиваш в магазина, въртиш се известно време, разглеждайки с интерес щандовете и премисляйки всяка какво би могла да занесе. Ако и твоята компания е като нашите – съжаляваме, мила, но всички знаем, че си обречена! И може би вече няколко пъти си си задала въпроса – защо по дяволите трябва да се носят домашно приготвени неща...? Всеки би ти дал отделен и съвсем различен отговор. Нашият е: искат да изпъкнат! Но не е нужно да направиш кекс, торта или курабийките на баба ти (които едно, че ще ти отнемат три дни за подготовка и второ, никога няма да станат толкова добре, колкото би искала), за да се представиш в блестяща светлина!

Имаме страхотно предложение за теб, което ще те издигне в очите не само на приятелките ти, но и половинката ти. Особено ако вземем за истина поговорката, че „Любовта на мъжа минава през стомаха“.

Добре е винаги да имаш скрит коз в ръкава и сега ти представяме нашия: оризови кейкчета и чипс! Преди да реагираш бурно на казаното от нас, мислейки си, че едното е диетично и може и да минеш с оризовите кейкчета пред приятелките си, но чипсът?!

Ето я и най-хубавата част: оризовият чипс B.yond е компактен, вкусен и приготвен с натурални съставки – не е печен (още по-хубавото е, че не е и пържен!). Продуктът се „попва“, при много висока температура (представи си процеса като пукането на пуканки, но оризовият чипс се създава при специални условия). Няма добавен глутамат, без глутен и с 50% по-малко мазнини, в сравнение с обикновения пържен картофен чипс. Не съдържа изкуствени оцветители и овкусители. Вкусът е истински и пристрастяващ, вдъхновен от цял свят – Британски чедър и доматен чътни сос, Северен лук и сметана, Хавайска морска сол, Салса паприка. И освен всичко – допринася за парти настроението. Така че не се колебай, а вземи любимите ви вкусове и с гордост ги занеси на пижаменото парти у приятелката ти.

А ако все пак искаш да блеснеш, тогава заложи на оризовите кейчета B.yond. Избери си вкус (B.yond Чиа, Киноа и Амарант, Трио киноа и бял сусам или натуралните с Хавайска морска сол, с бял или кафяв ориз) и за да се представиш като истинска домакиня, украси кейкчетата с нещо, което всичко обичате – плодове, зеленчуци (с авокадо изглежда много красиво), шоколад и всичко останало, за което се сетиш.

© iStock

​Плюсовете при всички видове оризови бисквити са налице:

√ С натурални съставки

√ Източник на фибри

√ Без добавени мазнини

√ Без консерванти

√ Веган

√ Без изкуствени овкусители

√ Пълнозърнести

√ Подходящи за вегетарианци

√ Само 21 kcal на кейк

Вече нямаш търпение да те поканят на гости и да използваш този хитър трик, нали? Хайде, тичай към магазина и се отдай на удоволствието – нищо не е забранено! И не забравяй – никога пържен. Никога печен. Винаги вкусен... И готов за споделяне!