Шая Лебьоф: „Имах пистолет на масата. Не исках да съм жив повече“

Актьорът признава, че е бил на ръба на самоубийството.

"Преживявах такъв срам, какъвто никога не съм изпитвал."

© Getty Images

Известен със скандалното си поведение, Шая явно е навредил не само на близките си, но и на самия себе си. Вчера той даде скандално интервю на епископа Робърт Берон, в което разказа как е прекарал тежък период в живота си и се е докарал до желание да сложи край на живота си.

Талия Барнет: Шая ме принуждаваше да спя гола

Вижте повече

Талия Барнет: Шая ме принуждаваше да спя гола

Талия Барнет, по известна като FKA Twigs, открито разказва за връзката си с Шая Лабъф и тормоза, на който я е подложил.

Миналата година Шая не напусна заглавията на таблоидите: певицата FKA Twigs съди актьора за физическо и психическо насилие, след което той загуби много договори. Дори актьорската му агенция му отказа, а много близки хора се обърнаха срещу него. „Никой не искаше да говори с мен, дори майка ми. Мениджърът ми не ми се обаждаше, агентът ми – също“, казва Шая.

Тази пролет Шая Лебьоф и Миа Гот станаха родители за първи път.

© Getty Images

Поради подобни събития психическото състояние на актьора се е влошило значително. Той отива на рехабилитация, за да се разсее по някакъв начин от случващото се. Шая Лебьоф признава, че е бил на ръба на самоубийството. „Имах пистолет на масата. Не исках да съм жив повече. Преживявах такъв срам, какъвто никога не съм изпитвал. В такъв момент просто забравяш как да дишаш и не знаеш накъде да отидеш“, признава актьорът.

В разгара на секс скандала: с кого се среща Шая Лабъф

Вижте повече

В разгара на секс скандала: с кого се среща Шая Лабъф

Преди няколко седмици певицата FKA Twigs подаде жалба в съда срещу Шая Лабъф за физическо, психологическо и сексуално насилие. А сега стана известно коя е новата...