Сара Джесика Паркър: Новите серии ще бъдат актуални

Сара Джесика Паркър разкри някои подробности около продължението на „Сексът и градът“.

Сара Джесика Паркър разкри някои подробности около продължението на „Сексът и градът“.

Сара Джесика Паркър и oще 10 звезди от „Сексът и градът“ - преди и сега​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Сара Джесика Паркър и oще 10 звезди от...

Виж всички снимки

►►► „Сексът и градът“ във време на пандемия

Ако до преди известно време "Сексът и градът" във време на пандемия бе само идеен опит на сценариса Ханна Шварц, сега вече линията на сюжета е съвсем реална! И Сара Джесика Паркър разказва за нея в интервю за Vanity Fair. Актрисата споделя подробности около сюжета със западното издание, като самата тя акцентира на това, че все още не знае всички подробности за продължението, но отбеляза, че пандемията на коронавируса "определено ще бъде част от сюжета... Защото това е градът, в който героите живеят“, казва Паркър.

Както вече е известно - продължението се очаква да бъде в 10 епизода от по 30 минути, с главни действащи лица - Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис. Кои ще бъдат новите попълнения - предстои да разберем!

via GIPHY

Паркър разкри още, че тя, Синтия Никсън и Кристин Дейвис очакват с нетърпение да видят какво ще се случи с Кари, Шарлот и Миранда сега, когато вече са в разгара на 50-те си години: "Мисля, че Синтия, Кристин и аз... всички сме развълнувани от изминалото време. Знаете ли кои са те в този нов свят сега? Адаптирали ли са се? Каква ще бъде ролята им? Какви ще бъдат те? Къде са се провалили като жени, като приятели и как са се ориентирали?... Толкова съм любопитна и развълнувана да видя как сценаристите си представят тези жени днес."

via GIPHY

Паркър споделя, че й е много интересно и каква ще бъде връзката на героините с новите технологии и широкото разпространение на социалните мрежи. Оказва се, че има куп въпроси. Много. Въпроси. Датата на премиерата на поредицата все още не е потвърдена, така че изглежда ще трябва да изчакаме още малко, за да разберем отговорите.