Сара Дж. Паркър: Излъгахме ви. Не всичко е истинско

Сара Джесика Паркър призна, че целият лукс, който е представен в "Сексът и градът", а след това и в "Просто ей така" не е реален.

Сара Джесика Паркър призна, че целият лукс, който е представен в "Сексът и градът", а след това и в "Просто ей така" не е реален.

14 ужасяващи визии на Кари Брадшоу, виж в галерията долу:

Галерия: 14 ужасяващи визии на Кари Брадшоу

Виж всички снимки

►►► Кандис Бушнел: Това не е моята история. Тъжно е!

Предполага се, че повечето cosmo мацки, гледайки "Сексът и градът" и продължението му, са били съвсем наясно, че всичко е реквизит и блясъкът е само на екран. Но! Все пак - частичка от теб е смятала, че всичко е истинско поне на филма, нали?

Ще те разочароваме с разкритието, което Сара Джесика Паркър прави - носила е фалшива чанта в „Сексът и градът“ (и не само веднъж!)

Сигурни сме, че докато си гледала "Сексът и градът", със сигурност си ревнувала от гардероба на Кари Брадшоу. Колекцията й, която включваше и в двата сериала обемни рокли, многоцветни обувки и много дизайнерски чанти... Наскоро обаче стана ясно, че не всички неща на героинята са оригинални.

В интервю за Vogue Сара Джесика Паркър признава, че носи фалшива чанта Hermès Birkin в „Сексът и градът“. Актрисата разкрива, че дизайнерът на костюми специално я е купил, за да може звездата да скрие бременното си коремче: „Тази чанта имаше една задача и я свърши много зле... Може би, ако беше истинска чанта на Hermes, щеше да свърши работата доста по-добре!“ шегува се тя.

Е, оказва се, че филмовата действителност е в съответствие с реалния живот...