Шакира и Жерар Пике: любов, изневяра, раздяла

Любимата двойка се раздели заради предателство на футболиста.

l Periodico твърдят, че певицата Шакира и футболистът Жерар Пике са поели по различни пътища. И затова вината е на Пике.


Испанското издание обяви раздялата на изпълнителката на Waka Waka Шакира и нейния любим, футболистът на клуба от Барселона Жерар Пике. Според източника на изданието причината е изневяра.

Искаш плочки като на Шакира? Следвай съветите!

Изданието твърди, че двамата не живеят заедно от няколко седмици. Пике се е преместил в стария си апартамент, след като певицата го е изловила да кръшка. Освен това защитникът на Барселона често е забелязван по нощните клубове с приятеля си, футболиста Рики Пудж, двамата прекарвали много време в компанията на знойни красавици. Футболистът оставал на партитита до ранните часове на нощта, въпреки сутрешните тренировки.

Шакира и Пике все още не са коментирали твърденията за раздялата.

Двамата се срещнаха през 2010 г. Връзката им стана известна през 2011 г., а година по-късно двойката се сдоби с първото си дете, синът им Милан. Три години по-късно Шакира и Пике станаха родители за втори път: роди се Саша. Те не бяха официално женени. Жерар Пике е с 10 години по-млад от певицата.

Това не е единственият скандал, свързан с името на Шакира: преди това тя беше обвинена в данъчни измами в размер на 15 милиона евро. Певицата я грози голяма глоба и затвор.