Шакира дебютира в света на модата: Участва в празнична кампания на Burberry

А ти започна ли да планираш тоалетите си за Коледа?

от

Какво чака с нетърпение Шакира преди коледните и новогодишни празници? „Да намалим темпото. Да се храним повече. Да се наслаждаваме на живота“, казва тя. Тази Коледа суперзвезда може да добави към списъка си и дебютната си поява в модата. Изпълнителката на „Hips Don't Lie“ е звездата в празничната кампания на Burberry за 2022 г., включваща и кратък филм, наречен „Нощта преди“, в който Шакира е облечена в прозрачна рокля (топ тренд в момента), която повтаря визията на Лила Мос от Met Gala т.г.

Лила Мос
Лила Мос
© Getty Images

„Честно казано съм много развълнувана – за първи път участвам в модна кампания като тази, Burberry е емблематична марка“, казва Шакира за новото си приключение, в което ще се присъедини и нигерийската звезда Бурна Бой. „За мен Burberry е олицетворение на елегантността и непреходността – модата е постоянно променящ се свят, който непрекъснато се развива“, добави Шакира. „Burberry се разви с времето, но запази своя отличителен, елегантен стил“, подчерта тя.

Шакира безпроблемно превключи от „голата рокля“ (декорирана с диаманти) към чифт ботуши над коляното, стилизирани с класически тренч. „Толкова много ми хареса блузата, която нося, че помолих да я запазя. А вечерната рокля, разбира се, беше наистина произведение на изкуството“, казва певицата.

Окончателно: Шакира влиза в съда

Вижте повече

Окончателно: Шакира влиза в съда

Във вторник испанските власти дадоха път на прокурорите да предприемат по-нататъшни правни действия срещу изпълнителката на "Hips Don't Lie" за данъчни измами в Испания.

Музикалният елемент на кампанията, режисиран от Torso, бе пресъздаден от цигулки, и това без съмнение се хареса на Шакира и й напомни за детството и Коледите в родния й град Баранкиля, Колумбия - „винаги изпълнени с танци и купони“, споделя изпълнителката.

Дебютът й в Burberry изглежда като идеалния начин да се сбогува с 2022 г. и да остави всички проблеми зад гърба си. „Подготвям се за нов албум, който нямам търпение да споделя“, казва Шакира. „Работя върху него от известно време и си мислех, че вдъхновението ще изчезне, но все още се чувствам толкова щастлива да вляза в студиото и готова за 2023 г. и за всичко, което предстои“, добави певицата в интервю за Vogue.

Рикардо Тиши напусна Burberry - Даниел Лий е новият главен творчески директор

Вижте повече

Рикардо Тиши напусна Burberry - Даниел Лий е новият главен творчески директор

Лий внезапно си тръгна от Bottega Veneta през ноември миналата година