С коя зодия ще правиш най-добрия секс в живота си

Сексуалната астрология е нещо истинско и ние сме тук, за да проучим с кой зодиакален знак си пасваш най-много в леглото!

 
 

Сексуалната астрология е нещо истинско и ние сме тук, за да проучим с кой зодиакален знак си пасваш най-много в леглото!

Знаеш ли кои зодии си падат по ролевите игри и кои предпочитат мисионерската? Кои имат нужда от продължителна загрявка и кои са готови за секс веднага? Съвместимостта на зодиакалните знаци е нещо важно, когато става въпрос за секс и ще бъдеш изумена от прозренията, които зодията може да разкрие за твоя сексуален живот!

Галерия: Как да го възбудиш според месеца му на...

Виж всички снимки

Скорпион:

Всеки знае, че Скорпионите са разкрепостени, но не всеки, разбира, че те са разумно разкрепостени. Загадъчният Скорпион се интересува от разнообразието, а не от 20 минутни креватни упражнения в мисионерската поза. За този зодиакален знак трябва да има повече от секс и любов. Трябва да има по-голяма връзка. Сексуалният Скорпион е или напълно незаинтересован от теб или е изцяло фокусиран върху теб. Средно положение няма. След като реши, че си единствената, той ще ти покаже неограничена любов и мрачни еротични действия. Ако искаш да бъдеш със Скорпион, започни да работиш върху издръжливостта си и се грижи за себе си. Разбирай го. Когато знаеш, какво му харесва, направи го за него. Скорпионите не се страхуват от грубите игри и ако си любопитна, това е знакът, на който може да предложиш въже и камшик.

Сексуално съвместими знаци: Рак, Риби, Близнаци, Везни и Водолей.

►►►На какво си способна в леглото според зодията си

Стрелец:

Този пламенен, ентусиазиран пътешественик ще те накара да се чувстваш като единствения човек на света, когато е в леглото с теб. Но ако чуе призива на приключенията, може да се насладиш на гледката как той си тръгва. И все пак, докато е с теб, Стрелецът е отворен, авантюристичен и ангажиран с целта си да те забавлява. Очаквай да се побърка, когато е на ново и вълнуващо място. Ще опитат всичко и ще правите любов навсякъде. Изпробвай странни пози и различни сексуални техники, за да задържиш вниманието му, за предпочитане на нетрадиционни места. Забрави за предсказуемостта, той ще избяга на часа от скуката.

Сексуално съвместими знаци: Овен, Лъв, Близнаци, Везни, Водолей.

Виж с кой ще правят най-добрия секс и останалите представители на зодиака:

Галерия: С кой зодиакален знак ще правиш най-добрия секс

Виж всички снимки

А ето и няколко признака, които издават, че той ще бъде зле в леглото:

1. Мразиш начина, по който се целува.

Първият път, когато целунеш нов човек не е най-променящото живота преживяване, но ако със сигурност оценяваш техниката му на целуване на „супер гадна“, то няма какво да очакваш от него. Би ли допуснала този пробиващ като свредел език да се доближи близо до вагината ти? Никога!

2. Основната му форма на упражнения е разходка до хладилника.

Няма значение колко е мил. Ако движението му за деня се състои в ходене до хладилника, сядане на дивана и хващане на дистанционното, то едва ли ще е способен да те смае с издръжливост, в която и да е поза.

3. Ако трябва да признаеш сама пред себе си, дори не си сигурна, че го харесваш.

Излизала си с него няколко пъти и след всяка среща си мислела, че той е донякъде хубав, донякъде забавен, донякъде ти се прави секс с него. За съжаление, точно това „донякъде“ е пагубно за умопомрачителните еротични забавления. Защото и те ще стигнат „донякъде“, а не до края, с фойерверки и сладолед за десерт.

►►►Останалите признаци, че той ще бъде зле в леглото

Даваш ли 100% от себе си по време на секс?

 

 

 

 

A post shared by Madonna (@madonna) on