С кого завъртя любов Шон Мандес след раздялата с Камила Кабело

Време е да спрем да се залъгваме, че тази готина двойка ще е отново заедно.

Шон Мендес

© Getty Images

През ноември миналата година стана известно, че Камила Кабело и Шон Мендес са се разделили след две години връзка. Звездите дълго време мълчаха и не коментираха раздялата си, но след публичните им изявления за мнозина изглеждаше, че все още има чувства между тях и може би звездната двойка ще има шанс да се събере.

Но е време феновете да спрат да се залъгват с надежди. Камила Кабело и Шон Мендес вече оставиха връзката си в миналото и си намериха нови партньори.

Това лято Камила Кабело бе забелязана на плажа в прегръдките на мистериозен непознат. Певицата изглеждаше наистина щастлива. И бившият й приятел Шон Мендес също не показва да губи време. Той е видян неведнъж на срещи с момичета, а буквално преди два дни папараците го уловиха да се разхожда с лекарката си Джоселин Миранда. Между другото, те работят заедно от дълго време, но може би вече ги свързва нещо повече. Изненада, като се има предвид, че феновете подозираха, че Шон Мендес се среща с Хитоми Мочизуки.

Фенове за Камила Кабело: „Тя спешно трябва да си наеме треньор“

Вижте повече

Фенове за Камила Кабело: „Тя спешно трябва да си наеме треньор“

Звездата призна, че й е неудобно да се показва по бански пред голям брой хора заради „нереалистичните“ образи на жените в съвременната култура.