С кого Лиъм Хемсуърт изневери на Майли Сайръс

Фенове на певицата откриха препратки в новото видео.

от

Въпреки факта, че изминаха няколко години от раздялата на двойката, феновете им още търсят причината за нея.

© Getty Images

Разводът на Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт не спира да е една от обсъжданите теми в интернет. Бившите вече съпрузи бяха заедно 10 години. През 2018 г. дори се ожениха, а през 2019 г. Обявиха, че се развеждат. И въпреки факта, че изминаха няколко години от раздялата на двойката, феновете им още търсят причината за това.

Наскоро Майли Сайръс пусна нова песен Flowers и видеоклип към нея, в който тя разказва подробно за развода си с Лиъм. Певицата споделя как е дошла на себе си и как е преживяла самотата. И също така намеква за една от основните причини за развода.

Майли Сайръс: Загубих девствеността си с Лиъм

Вижте повече

Майли Сайръс: Загубих девствеността си с Лиъм

Майли Сайръс разкрива, че е изгубила девствеността си с Лиъм Хемсуърт и официално приключва с омъжването за гаджетата си.

Лиъм и Дженифър.

© Getty Images

И така, според феновете, в новото парче Майли Сайръс казва, че бившият й приятел й е изневерил с актрисата Дженифър Лорънс. Те стигат до този извод след сцената във видеото, в която тя се появява в златна прилепнала рокля. Феновете си припомниха, че в подобен образ Дженифър Лорънс е дошла на премиерата на Игрите на глада и е позирала на червения килим с колегата си Лиъм Хемсуърт.