Румънеца каза „да“ на плажно парти

Адриан Рачев – Румънеца, и треньорът по художествена гимнастика Божидара се врекоха във вярност на плажа Рапонги бийч във Варна Ти може би вече си чула, а може и да не си, но изпълнителят на Моята жена (и на много други парчета,...

Адриан Рачев – Румънеца, и треньорът по художествена гимнастика Божидара се врекоха във вярност на плажа Рапонги бийч във Варна

Галерия: Какво казва хороскопът ти за сватбената церемония, която...

Виж всички снимки

Ти може би вече си чула, а може и да не си, но изпълнителят на Моята жена (и на много други парчета, разбира се) вече не е ерген. Щастливката, която ще споделя дните на изпълнителя Адриан Рачев – Румънеца, оттук нататък, се казва Божидара, треньор е по художествена гимнастика и двамата са заедно не от една и две години.

Виж още снимки от плажното парти на рапъра и треньора по художествена гимнастика:

Галерия: Плажната сватба на Румънеца

Виж всички снимки

►►►Сватбени неволи? Изобщо не трябва да се впечатляваш от тези

Отминалата неделя беше денят, в който младоженците и техните гости буквално взривиха плажа Рапонги бийч във Варна със запомнящ се купон, с много песни, танци, наздравици, пожелания за щастлив живот и изненади.

Булката беше в нежна бяла рокля (макар и да беше пуснала слухове, че ще е с червена), а младоженецът се появи с черен панталон, бяло сако и риза в цвят мента.

Сватбената торта в морски стил беше изключително вкусна и, слава Богу, достатъчно голяма, за да може да я опитат всички, дошли да пожелаят „На добър час“ на новоизлюпеното семейство.

►►►Хитринки за твоето незабравимо парти

Излишно е да ти казваме, че купонът продължи до ранните часове на следващия ден, а стъпките по пясъка от незабравимата сватбена нощ още напомнят на варненци, че всичко е любов.