Рита Ора си показа бельото

Модно смущение: Рита Ора показа бельото си заради екстравагантна цепка на роклята си.

Модно смущение: Рита Ора показа бельото си заради екстравагантна цепка на роклята си.

10 ярки визии на Рита Ора, виж в галерията по-долу:

Галерия: 10 ярки визии на Рита Ора

Виж всички снимки

►►► Рита Ора 100% супер звезда

28-годишната британска певица и актриса изпада в неудобно положение, показвайки интимното си бельото.

Певицата се показва в стилен вид в любимия си червен цвят. „Дамата в червено“ се появява на събитие в сатенена рокля от сложна кройка с широки ръкави. На бюста на роклята има пикантен „прозорец“, който позволява да се уверим, че звездата е без сутиен. Областта на корема и маншетите са щедро украсени с мъниста, а стайлингът е допълнен от оригинална шапка с пера и кожени лачени ботуши до коляното.

Певицата е била част от гостите на тържеството на Cartier в Лондон. Когато напуска хотелския комплекс, тя показва твърде много от себе си. Роклята с цепка помага за впечатляващото изразяване на бедрото, но точно това й изиграва жестока шега. Небрежното движение, предизвикано от порив на вятъра, излага на показ стройните крака на звездата, а също и бельото й в телесен цвят.

Напоследък доста често Рита се появява с дрехи с наситено червен цвят. И това никак не е случайно. Първо, оказва се, че певицата много обича този цвят и второ, припомняме, че Ора разработи своя собствена лимитирана колекция дрехи и аксесоари, които са изцяло в червената гама.