Рита Дакота просълзи феновете си

Рита Дакота просълзи феновете си със снимки на дъщеря си

Снимки на дъщеричката на Рита Дакота накара феновете й да проронят сълзи... от умиление.

Сладки фотографии на новородени, преобразени като Дисни принцеси, виж в галерията по-долу:

Галерия: Сладки фотографии на новородени, преобразени като Дисни принцеси

Виж всички снимки

►►► Ето коя е най-богатата певица

29-годишната Рита Дакота показва снимки от фотосесия на двегодишната си дъщеря Миа. Певицата отбелязва, че „Алиса в страната на чудесата“ е любимият образ на детето и точно от това са вдъхновени и кадрите.

Рита Дакота понякога радва феновете си със забавни и много мили семейни снимки. Певицата обожава да позира с дъщеря си. Този път тя решава да организира професионална фотосесия за момиченцето в стила на любимата й героиня от анимационния филм „Алиса в страната на чудесата“.

За да реализират мечтите на детето, те дори осигуряват жив заек за целта. От снимките разбираме, че Дакота е избрала бяла рокля с флорални мотиви за малката принцеса, а като довършителен щрих на стайлинга са сандали в тон с роклята. За да бъдат снимките съвсем близки до оригинала, виждаме как Миа храни заека с морков.

Феновете са възхитени от малката Миа, която изключително много прилича на майка си. Те сравняват малкото ангелче с „Мис Очарование“, „Къдравата Сю“, „Малко чудо“ и т.н. Снимките напомнят, че Миа утре ще навърши 2 години, а ето какво казва и майка й: „Не мога да повярвам, че Миа ще нарърши 2“.