Риана ще ни изненада с модна колекция бельо

Само можем да си представим колко екстравагантни ще са моделите!

Упорито се говори, че певицата Риана работи „вече повече от година“ по цяла гама бельо в колаборация с онлайн платформата за модна търговия TechStyle (по-известна с предишното си наименование JustFab), но дали това е така?

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Говорителят на красивата барбадоска отказва да коментира съществуването на подобна сделка, но източник на библията WWD издава, че изпълнителката и TechStyle разработват модната линия вече повече от година и дори са започнали производството на първите модели.

►►► Виж тук колекцията чорапи на Риана

Слуховете се допълват и от Лойд Грийф, президент и главен изпълнителен директор на инвестиционната банка в Лос Анджелис "Грийф Ен Ко", според който платформата в момента е добавила още една знаменитост към списъка си с колаборатори, след успешната си работа с Кейт Хъдсън (по марката Fabletics) и с Ким Уест Кардашиян (ShoeDazzle).

Риана е като хамелеон и непрекъснато се променя. Виж най-интересните й визии в галерията долу:

Галерия: Модните трансформации на Риана

Виж всички снимки

„В момента мащабът им позволява да добавят нова марка, друга категория и това би подобрило предлагането на продуктите им. Това, от което имат нужда, е да демонстрират растежа си... Сигурен съм, че брандът на Риана би убедил пазара, че на компанията й предстои стабилно бъдеще, защото публичното предлагане, към което (TechStyle) се стреми, зависи именно от това“, изтъкна Грийф.

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

БГНЕС припомня, че Риана вече неведнъж или два пъти е предизвиквала фурор в модната и козметичната индустрия. Особено като се вземе предвид колекцията й обувки за марката Пума и собствената й линия за красота Fenty Beauty, която в момента е възхвалявана от всевъзможни специалисти и бюти гурута.

Източник: бгнес