Риана с първата си публична поява след раждането

Изпълнителката се показа пред феновете си за първи път, след като роди първото си дете от рапъра A$AP Rocky през първата половина на май.

Getty Images
Getty Images

Певицата отлетя за Лондон, за да подкрепи любимия си, който участва на фестивала Wireless.

Тя одите на стадиона на футболния клуб „Кристъл Палас“, придружена от охрана, шокирайки феновете с внезапната си поява. Певицата бе в обемен бомбър и тъмен клин, а имиджа си допълни с масивни бижута.

Риана и ASAP Rocky са заедно

Някои фенове обаче имаха късмета да видят Риана преди началото на фестивала. Заедно с A$AP Rocky тя посети местна бръснарница, където рапърът се подстрига преди представлението.

Риана и A$AP Rocky все още не са женени. Слуховете за любовта между двамата се появиха за първи път през 2020 г., но звездите официално потвърдиха връзката едва година по-късно, а преди няколко месеца обявиха, че скоро ще станат родители.

Малко преди раждането на сина им в интернет гръмнаха слухове, че A$AP Роки е изневерил на Риана с нейната приятелка, дизайнерката Амина Муади, поради което двойката уж се е разделила. По-късно обаче Муади отрече тези върдения, а Риана и A$AP Rocky многократно дадоха да се разбере, че все още са заедно.

Наскоро рапърът даде интервю за Dazed, в което разказа как възнамерява да възпитава децата си.