Риана пусна нова колекция бельо преди Свети Валентин

Може все още да не си решила какво да подариш на половинката си за Свети Валентин, но Рири вече е готова с новите си сексапилни предложения за празника.

от

Въпреки че е едва средата на януари, Риана реши, че не иска да губи повече ценно време и да бави промотирането на новата си колекция бельо, специално създадена за Деня на влюбените.

Тя обяви ексклузивните попълнения в арсенала на марката си Savage x Fenty със сексапилно видео, в което главно действащо лице е самата тя. Както винаги, певицата предпочита лично да рекламира бранда си. Този път позира предизвикателно в черно дантелено боди. „Откъснете розите си“, написа Риана в описанието. Колекцията включва абсолютно всичко, което ти е нужно за едно по-романтично настроение.

Риана позира по бельо (само два месеца след раждането!)

Малко по-късно Рири сподели и снимки, които ни дадоха още по-близък поглед върху смелите й модни идеи и причудливи принтове. Какво мислиш за комбинацията между синьо и червено?

Шокиращ двойник на Риана се появи в Бразилия

Секси рекламната кампания на Риана идва само няколко дни, след като на пазара се появи още една нейна колекция, но насочена към спортното облекло.

Риана пуска нова колекция Savage x Fenty за Супербоул

Вижте повече

Риана пуска нова колекция Savage x Fenty за Супербоул

Певицата нарече новата си модна линия „Ден на играта“