Риана бременна?

В интернет натрапчиво се обсъжда промяната в тялото на Риана.

В интернет натрапчиво се обсъжда промяната в тялото на изпълнителката.

Виж в галерията долу тази толкова различна и винаги любима Риана.

Галерия: Риана в ежедневието и на червения килим

Виж всички снимки

На преминалата наскоро церемония по връчването на наградите „Грами“ една от главните героини беше Риана. И не само защото тя излезе супер секси на сцената и взриви публиката, грабвайки статуетка за изпълнението на песента „Loyalty“, заедно с рапъра Кендрик Ламар. Не защото смени няколко тоалета и остави всички в залата зяпнали... А защото коремчето й е нетипично закръглено и това не остана незабелязано.

Феновете й доскоро считаха, че тя просто е напълняла, но сега вече коментират възможността любимката им да е бременна.►►►

Внимателно оглеждайки последните снимки на певицата, те стигнаха до заключението: „Да, коремчето й изглежда подозрително!“

►►►Хранителните и спортните режими на Риана, които си заслужава да надникнеш.

Самата Риана не коментира тези слухове, както и други, свързани с личния й живот. Но ако певицата наистина е бременна, то бащата на „евентуалното“ й дете най-вероятно е приятелят й – милиардерът от Саудитска Арабия Хасан Джамил, с когото тя е неразделна вече половин година.

Влюбените не демонстрират връзката си и държат отношенията си в тайна, но по всичко личи, че и двамата са щастливи.

►►►Влюбена до уши.

Слуховете, че Риана е бременна, се разнесоха, когато тя качи няколко килограма повече. Певицата изобщо не се притеснява по този повод и винаги поставя на място хейтърите, които се занимават с бодишейминг (дискриминация на тези, които не се вписват в общоприетите стандарти за външен вид).

А дали в този случай слуховете ще се потвърдят, ще се разбере съвсем скоро.