Рене Зелуегър проговори за ТАЗИ си визия

Тя се завърна в киното след 6-годишна пауза

© Splash

Всички фенове на Бриджит Джоунс очакват с нетърпение новия филм за закръглената британка, в чийто образ отново влиза Рене Зелуегър.

Това е първата роля на блондинката след 6-годишна пауза от киното, като е използвала това време, за да презареди творческите си батерии, занимавайки се с неща, за които не е имала време дотогава. Въпреки това е щастлива, че се завръща, при това отново в образа на любимката си Бриджит.

Първата й поява на червения килим преди две години обаче предизвика множество коментари, най-вече, че се е подложила на пластични операции. И до днес Рене отрича намесата на хирург, споделяйки, че изобщо не се е вълнувала как изглежда.

Галерия: Звезди, които прекаляват с ботокса

Виж всички снимки

Зелуегър обясни, че по това време нейна приятелка е била диагностицирана с автоимунното заболяване АЛС и че именно тя я е помолила да отиде на събитието. "През целия ден мислих за това, а не как изглеждам. Не ме интересуваш какво мислят хората, защото мислех за приятелката си", споделя актрисата.

Тя е категорична, че не се притеснява от остаряването, дори смята, че става по-интересна. "Не искам да изглеждам по един и същи начин, интересно ми е какво следва", казва Зелуегър.