Ребел Уилсън не се шегува. Носят се слухове за сватба

След голямото признание, което направи актрисата - очевидно смята да не губи повече ценно време.

Ребел Уилсън разкри подробности около сексуалната си ориентация миналата седмица. Актрисата, известна с ролите си в комедиите "Мръсни измамници" и "Моминско парти във Вегас", сподели на феновете си, че има връзка с жена. Рамона Агрум, дизайнер и основател на марката дрехи Lemon Ve Limon, е официалната избраница на сърцето на звездата.

Сега вече актрисата не крие подробности от личния си живот, а напротив - с удоволствие публикува снимки с любимата си в социалните мрежи. Ето, че момичетата са отлетели за Италия, където да отпразнуват рожден ден на приятел. И, разбира се, решават да зарадват феновете си.https://www.w3.org/1999/xlink"> stroke="none" stroke-width="1" fill="none" fill-rule="evenodd">
View this post on Instagram
A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)


На един от кадрите влюбените позират в типична италианска обстановка (всичко е цветно и романтично, а момичетата изглежда, че се чувстват наистина добре в компанията си).

Между другото, след като Уилсън направи официално признание за решението и ориентацията си, близки на двойката казват, че актрисата и Рамона планират да създадат семейство. Може би скоро ще има сватба?