Реакцията на Джейми за новата любов на Кейти

Вътрешен човек разказва как Джейми Фокс е реагирал на новия романс на бившата си възлюбена Кейти Холмс.

Вътрешен човек разказва как Джейми Фокс е реагирал на новия романс на бившата си възлюбена Кейти Холмс.

Звездните раздели през 2020, виж в галерията по-долу:

Галерия: Звездните раздели през 2020

Виж всички снимки

►►► Кой раздели Кейти Холмс и Джейми Фокс

Припомняме, че Кейти Холмс и Джейми Фокс се разделиха миналото лято след шестгодишен романс. Тогава не стана ясно какви са отношенията помежду им след раздялата, но бе очевидно, че не хранят никакви лоши чувства или гняв един към друг.

И ето, че сега от скорошни данни на вътрешен човек, разбираме, че 52-годишният Фокс е искрено щастлив за бившата си любима, която наскоро се появи с нова половинка.

"Той се радва за нея и вече няколко пъти й пожела всичко най-добро... Джейми продължава напред и не се интересува в детайли от романтичната връзка на Кейти и Емилио.. знае, че са щастливи и това е достатъчно"

Според запознати 41-годишната Кейти също се отнася към Джейми като с приятел и е успяла напълно да остави връзката си с него в миналото.

Повече от месец холивудската актриса излиза с 33-годишния ресторантьор Емилио Витоло. Влюбените вече са били многократно засичани заедно в Ню Йорк, където съвсем не са крили нежните си чувства един към друг. Допускаме, че за Кейти, която беше принудена да крие личния си живот в продължение на цели пет години след развода си с Том Круз (защото това бяха условията на договора), това е истинско щастие.