Размерът има значение!

10-те големи плюса на малките гърди.

 
 

10-те големи плюса на малките гърди.​

Мислиш си, че природата не те е „надарила“ достатъчно? И страдаш много затова... Завиждаш на другите дами с голям размер гърди и ти се струва добър вариантът да оперираш гърдите си за увеличаване? Чакай малко! Никога не е късно да го направиш, но може би просто още не си разбрала какъв огромен плюс носиш в лицето на малките си гърди? Сега ще ти кажем каква късметлийка си. И то невероятна!

10 проблема с гърдите, които само жените могат да разберат, виж в галерията по-долу:

Галерия: 10 проблема с гърдите, които само жените могат...

Виж всички снимки

►►► 13 забавни факта за гърдите, които не знаеш

1. Мъжете разговарят с теб

А не с деколтето ти!

2. Нямаш проблем с намирането на подходящ размер красиво бельо

Разбира се, че искаш да носиш красив сутиен: богата дантела, тънки елегантни презрамки, изобилие от цветове и шарки... Все пак искаш да е красив, нали?!

3. Можеш изобщо да не носиш сутиен

И ще ти е в пъти по-удобно, между другото. А и полезно. И ще бъдеш по-секси. Всичко е на твоя страна.

4. Можеш да спиш по гръб

Ако не смяташ, че това е толкова голям плюс, значи не планираш да станеш майка някога. Но когато този щастлив ден настъпи, веднага ще разбереш за какво говорим. Не можеш да се наспиш пълноценно, ако не успяваш да се въртиш на всички посоки, в които искаш, докато спиш. И това непременно ще ти се случи само в последния триместър на бременността, а ако си притежателка на огромен бюст, определено ще се превърне в ежедневен проблем.

5. Спорт? Няма проблем

Изобщо нямаш никакви проблеми със спортуването... отиваш в залата и започваш да тренираш всичко, което искаш и което те кара да се чувстваш добре. А онези дами, които разполагат с огромен бюст, преди да отидат да тренират трябва да обиколят целия град в търсене на подходящото спортно облекло, в което могат да поберат и приберат своите „съкровища“.

6. Отслабваш без да губиш нищо

Неразрешимата дилема, пред която се изправят всички момичета е отслабването или бюста... Да изгубиш излишните килограми, или да задържиш прекрасната форма на гърдите си?! Да, за съжаление можеш да избереш само едното. И това е съвсем ужасно! Но ако имаш малки гърди можеш да започнеш изпълнението на плана за отслабване, без да се притесняваш, че ще се случи нещо с гърдите ти.

7. Всичко ти се закопчава без проблем

Мнозина смятат, че основният проблем на момичетата в магазините е да намерят подходящи дънки. Това, разбира се, е пълна глупост. Всички знаем, че дънките се намират лесно. Но опитай да си намериш риза, която се закопчава идеално на голяма гръд... или палто, в което можеш да поставиш впечатляващия си бюст, и в същото време раменните шевове да не висят до лактите. Не можеш ли да си го представиш? Е, разбира се, че не можеш: всичко ти стои перфектно, ти си щастливо момиче!

8. Изглеждаш по-стройна и по-млада от връстниците си

Ако си на прекрасните 25 години, едва ли ще оцениш този неоспорим плюс, но след 25 години, когато отидеш на срещата с класа и огледаш връстниците си, тогава ще разбереш за какво говорим сега.

9. Ако се налага – винаги можеш да ги увеличиш зрително

Бельото с пушъп ефект е винаги насреща! Но в обратния случай не можеш да направиш нищо... трудно ще намалиш огромните гърди.

10. Не ти досаждат всякакви псевдомачовци

По принцип изобщо не обръщаш внимание на нацепените работници в автомивката, където си оставяш колата, нито те впечатляват знойните земеделци на пазара, които продават плодове и зеленчуци, така че... не ти се и налага да се занимаваш с тях.

Е, убеди ли се, че размерът има значение и ти определено си сред щастливките!