Разкрит е тайният акаунт на Бен Афлек

Личният акаунт в Instagram на холивудския актьор е открит от фен, но сме сигурни, че отчаяно искаш да научиш кой е третият му мистериозен последовател.

Личният акаунт на холивудския актьор е открит от фен, но сме сигурни, че отчаяно искаш да научиш кой е третият му мистериозен последовател.

Виж кои са 15-те дубльори на известни актьори в галерията долу:

Галерия: 15 дубльора на известни актьори

Виж всички снимки

►►►Бен Афлек и Ана де Армас: опасно близки

Изглежда, че Бен Афлек има таен акаунт в Instagram и макар  да е разкрит от феновете, все още има елемент на мистерия около профила. Благодарение на впечатляваща детективска работа на репортера Келси Уидман частният акаунт на 47-годишния актьор може да бъде открит. Споделяйки разследването си в социалните медии, Келси се уповава на няколко улики, че профилът на „finsta“ принадлежи на актьора.

Първо, акаунтът се управлява от човек, наречен „Бен“, и носи името @positiveattitudehunting, което изглежда е препратка към филма „Good Will Hunting“, в който актьорът участва. Снимката на профила изглежда подсилва спекулациите, че това е акаунтът на Бен, тъй като показва част от актьора, притиснат в настоящата му приятелка Ана Де Армас.

►►►Линк към профила 

Биото на акаунта в Instagram гласи: „Просто татко, който понякога прави филми“. Оставен е и линк към благотворителната организация, която Бен основава. Що се отнася до последователите на мистериозния акаунт @positiveattitudehunting – те са само трима. Една от тях е Ана Де Армас, а втората, е бившата му съпруга Дженифър Гарнър. Загадка се върти около третия последовател. Последвани са 14 души, като пише, че са публикувани 35 снимки, които феновете нетърпеливо искат да видят.

Някои фенове спекулират, че в профила ще има снимки с Ана де Армас, след скорошните слухове, че нещата между тях са станали "сериозни". Други са на различно мнение, като едно от тях гласи: "Защо всеки прави толкова голяма работа от това? Той има частен профил за близките си приятели. И какво?"

Бен естествено има и публичен профил, който може да се похвали с 4,3 милиона последователи и над 162 публикации, които хвърлят светлина върху живота на актьора. Ако това се окаже неговият „истински“ профил, легендарният актьор може да получи доста молби за последване в сравнение с обикновено.