Разгадай характера му по пазарската количка

Срещите в хранителния магазин могат да бъдат съдбоносни не само във филмите, а и в реалния живот. Стига да разгадаеш правилно покупките му.

 
 

Срещите в хранителния магазин могат да бъдат съдбоносни не само във филмите, а и в реалния живот. Стига да разгадаеш правилно покупките му.​

В парка, в киното, в кафенето, в книжарницата - има много места, където би могла да срещнеш мъжа на мечтите си. Или пък може да отидеш просто в супермаркета до блока за шоколад и да откриеш сродната си душа.

11 супер храни, които ще бъдат популярни през 2021 г., виж в галерията по-долу:

Галерия: 11 супер храни, които ще бъдат популярни през...

Виж всички снимки

►►► Черният списък на храните

Психолозите твърдят, че можеш да разбереш много от съдържанието на пазарската му кошница с хранителни стоки.

И като се замислиш - да опознаеш някого в супермаркета е напълно разумна идея. И финансовото положение е веднага разбираемо и не е толкова трудно да започнете разговор - помоли например да ти подаде нещо от най-горния рафт. Единствено трябва да помислиш за външния си вид - да, разумно е да оставиш стария си пуловер у дома, но „излизането на лов“ на високи токчета не е най-добрата идея.

Какво е преобладаващото в кошницата му?

via GIPHY

Сладки неща

Внимание! Лакомникът лесно може да се окаже доста егоистичен. Той обича да се глези и ще очаква същото от избраницата си. Освен това можеш да забравиш за мечтите за секси тяло под тази широка риза...

Полуфабрикати

Но този човек трябва да се интересува - предполагам, че е трудолюбив и не се глези често с домашно приготвена храна. Имате всички шансове, ако знаете как да готвите!

Предмети от бита или женски неща

Можеш, разбира се, да се надяваш, че е започнал генерално почистване, но най-вероятно приятелката му го е изпратила за нови гъби и препарат за миене на съдове. И ако също има списъка в ръцете си, той определено е зает!

Скъпи продукти

Той също е интересен кандидат, но тук никога няма да се досетиш как да го заговориш. Може би е достатъчно печен, за да прецени, че можеш сама да си стигнеш хайвера, но пък има шанс да е от типа мъже, които обичат да се грижат за жените. Разчитай на интуицията си!

Чипс, сок, алкохол

„Комплектът за парти“ предполага, че собственикът на количката е забавен и общителен човек. Факт е и, че вероятността да е в настроение за сериозна връзка е много малка.

Здравословни храни

Ще бъде лесно да се запознаеш с него - той ще ти разкаже всичко за полезните свойства на куркумата и ще те посъветва как да си сготвиш кускус.

Пиле и други протеини

Пиле, извара, протеинови блокчета - пълен комплект. Той ясно следи здравето си и обича спорта. Можеш да го попиташ как се грижи за фигурата си... И по-късно заедно да посетите фитнеса. Ако изобщо имаш желание!

Козметика за мъже

Хубаво е, когато човек се грижи за себе си. Не е задължително веднага да му лепиш етикета: "мъжка кифла!".