Разбери кой е най-добрият мъж според зодията

Искаш ли да разбереш кой печели титлата на звездите „Най-добрият мъж на света”? Прочети cosmo хороскопа – класация на мъжете според зодията!

 
 

Искаш ли да разбереш кой печели титлата на звездите „Най-добрият мъж на света”?

Прочети cosmo хороскопа – класация на мъжете според зодията!

12-то място – Зодия Близнаци

Това е мъж, който сякаш го има, но в същото това време сякаш го няма. При това го няма точно тогава, когато силно имаш нужда от него, а когато не ти трябва – целият е твой, скъпа. С всички съпътстващи радости от типа на кредитни задължения, петдневен запой и бременна любовница. Станало му е скучно и е дошъл да хапне. Между другото, можеш ли да ми дадеш пари назаем? Общо взето можеш да търпиш този кошмар във вид на мъж само по три причини: 1) той е бог в леглото; 2) той е необикновено умен и ужасно остроумен; 3) той е бог в леглото. Да, той е бог два пъти!

11-то място – Зодия Риби

Ако мъжът Риби иска нещо, то веднага трябва да му го дадеш. А той иска див, необуздан секс, мусака, да го държат на ръце и да е при мама. При това едновременно. Честно казано, така трябва да живееш с Рибите – да си неговата грижовна майка. Грижовна и строга майка, която в точния момент наплясква този негодник, когато започне да реве и да тропа с крака. От друга страна, няма мъж на света, който да е толкова предан на жена си като Рибите. И ако искаш да го пратиш по дяволите, няма да ти се получи.

Виж останалата част от класацията за най-добър мъж според зодията:

Галерия: Класация на мъжете според зодията: кой е най-добрият

Виж всички снимки

Някои истини за мъжете са очевидни: обожават свирките и бирата, винаги се смятат за важни особи и съвсем искрено вярват, че след половин година кранът ще се рeмонтира от само себе си. Но има и неща, които погрешно приемаме за истина.

Мит № 1. Мъжете обожават глупави момичета.

Истината: Можеш да го наречеш ефект на Джордж Клуни, но в днешно време мъжете предпочитат умни, образовани и уверени в себе си жени. Може би дори такива като Амал Аламудин. Наистина, вече сме 2015 година, образователната реформа е далеч в миналото. Така, например, в САЩ в резултат на последователната политика срещу мъжкия сексизъм жените имат далеч повече възможности за получаване на образование и успешна кариера. Например, през 2005 – 2006 година жените са получили 62 % от титлите младши научни сътрудници, 58% от всички бакалавърски степени, 60% от магистърските и 50% от всички докторски степени.

Мит № 2. Мъжете искат само секс без обвързване.

Истината: Не всички мъже искат секс за една нощ. Но интересът към случайния секс е широко разпространен не само сред мъжете, но и сред жените. А някои въобще не се интересуват от секса. Важно е да разбереш, че по правило мъжете (както и жените) искат да се забавляват и да се отдадат на случаен сексуален контакт само в определени периоди от живота си, но това не означава, че той или тя не искат да изградят сериозни отношения, основани на любов. Едното не изключва другото.

►►►Виж и останалите митове за мъжете, в които да спреш да вярваш!

3 мита, които наистина са достоверни!

Мъжете не разказват на приятелите си всичко за теб и секса с теб.

Това може да се обясни с конкуренцията между мъжете: ако момчето е намерило тази, която обича (теб), то в неговите еволюционни интереси е да не разказва на приятелите си за теб. За да не си навлича беля на главата и да кара други мъже да се влюбват в теб.

Те обичат свирките.

90% от мъжете обичат свирките. Във всеки случай те им харесват и никога не се отказват от възможността да получат орални ласки. Но 50% от всички мъже на просто обичат, те буквално обожават свирките!

Мъжете обичат да гледат.

Изследванията доказват, че мъжете се възбуждат от визуални стимулатори повече от жените. Експертите се опират на съчетанието от социологически и еволюционни влияния и това помага да се обясни любовта им към порното.