Разбери какъв характер е според любимото му питие

Знаеш ли, че мъжете, които пият умерено са по-умни от тези, които изобщо не пият или, напротив, злоупотребяват с алкохола?

 
 

Знаеш ли, че мъжете, които пият умерено са по-умни от тези, които изобщо не пият или, напротив, злоупотребяват с алкохола?

Това е доказано от изследванията на австралийски учени. А ние казваме, че можеш да определиш характера на човек чрез любимата му напитка. Наистина!

Виж какви мъже те привличат според зодията ти в галерията долу:

Галерия: Хороскопът ти определя в кой тип мъж ще...

Виж всички снимки

Бира

Най-вероятно се страхува да остане сам, защото обикновено почитателят на бирата е човек, който вместо спокойна вечер с теб може лесно да предпочете шумно парти в бара. Може би той обича футбола, макар че не е задължително. Напротив, има и друг модел: футболните фенове са склонни да харесват бирата, но любителите на бирата могат лесно да й се наслаждават и без футбол. Не се изненадвай, ако той се окаже голям мързеливец. Просто е хедонист във всички проявления на тази дума.

►►►10 истини за алкохола, които не знаеш

Коктейли

Коктейлите по принцип се считат за женски напитки, въпреки че някои от тях са много силни! Във всеки случай, ако твоят партньор предпочита този тип напитки, внимавай. Този стил на поведение е характерен за вятърничави и непостоянни мъже. Подобно на Джеймс Бонд и любимото му мартини с водка! Коктейлът, разбира се, е много силен и в никакъв случай няма да го упрекваме, но не забравяй, че той не се е появявал с едно и също момиче в повече от два филма.

Силни напитки

Ако твоят избранник пие предимно силно алкохолни питиета като джин, ром, уиски или текила си имаш работа с истински мачо. Такива "пиратски" напитки се считат за типично мъжки и са предпочитани от тези, които демонстрират своята мъжественост по всякакъв възможен начин. Не е изключено твоят приятел да се интересува прекалено много от мнението на другите. Обикновено има проблем с чувството за хумор. Човек, който е прекалено сериозен, е трудно да погледне заобикалящия го свят по различен начин. Така че с него ще трябва непрекъснато да се контролираш. Но ако си готова да спазваш определени правила, той наистина ще те боготвори!

►►►Как да разбереш разликата между страстта и любовта

Водка

Може би, заявява своята естественост, но всъщност не винаги е открит човек. Той е подозрителен до крайност, така че твоята задача е да убедиш съкровището си, че си човек, на когото може да се има доверие. Друга отличителна черта е, че е моралист до мозъка на костите си!

Коняк

Това е най-интересният тип. Той е естет и това се проявява в избора на облекло, в хранителните навици, в любовта им към изкуството... Опасностите, които те очакват, когато излизаш с любител на коняк, са неговата независимост и перфекционизъм.

Трезвеник

Новият ти приятел не пие! По-точно пие чай или кафе. Това не означава, че той е педант или скучен тип: по-скоро знае как да се отпусне без допълнителни стимуланти. Той е надежден: по всяко време на деня и вечерта можеш да разчиташ на него. В крайна сметка той винаги си спомня какво се е случило предишната вечер. Въпреки че ... понякога може да е минус.