Раз, два и устните ти стават по-обемни

Всяка дама мечтае за обемни устни, но за съжаление не всяка знае, че ефектът може да се постигне и без подлагане на хирургически интервенции.

 
 

Всяка дама мечтае за обемни устни, но за съжаление не всяка знае, че ефектът може да се постигне и без подлагане на хирургически интервенции.

Ние искаме да те направим щастлива и да ти споделим тайната на тези толкова сочни и обемни устни. Тайна, която се оказа по-проста, отколкото си мислиш. За целта е важно мнението да бъде експертно. А кой би бил по-наясно с подчертаването на женската красота от един професионален гримьор?

Виж кои са най-високоплатените бюти инфлуенсъри в галерията долу:

Галерия: Топ 10 на най-високоплатените бюти инфлуенсъри

Виж всички снимки

►►► Подготви кожата на лицето си за лятото

Eliecer Prince е истински професионалист в сферата на грима. Той споделя своите трикове за подчертаване на устните и за придаване на по-голям обем. „Бяхме обсебени от темата за грима, който караше  хората да изглеждат като истински восъчни фигури. Хубаво е, че този период приключи и се върнахме към здравия разум, към финия, естествен грим, който те кара да излезеш на улицата перфектна, без никой да заподозре, че си гримирана. Истината е, че когато хората те гледат, цялото им внимание се насочва към центъра на лицето и по-точно към устните. Ето защо, за да ги подчертаеш се нуждаеш само от леко докосване“, споделя гримьорът.

„След като се гримираш, има две прости неща, които можеш да направиш, за да удвоиш обема на устните си. Първото е да избереш подходящ цвят и да запълниш устните от ценъта към ъгъла, а не обратното. След това ги очертай. Жените имат навика да разменят тези две стъпки, но това не е правилно: първо се запълват и след това се подчертават“, коментира Eliecer.

via GIPHY

„Най-съществената част е добавянето на озарител за устни. След като нанесеш червилото, свий устните сякаш целуваш някого и с върха на пръстите нанеси малко количество от озарителя върху централната част на устните... и магия! “, завършва той.