Рапърът Lil Nas X обяви, че е бременен

Авторът на хитовете MONTERO (Call Me by Your Name) и Old Town Road обяви, че е бременен!

Авторът на хитовете MONTERO (Call Me by Your Name) и Old Town Road обяви, че е бременен!

Как културистка поддържа тялото си по време на бременността - в галерията долу

Галерия: Как културистка поддържа тялото си по време на...

Виж всички снимки

►►►12 ранни сигнала, че си бременна

22-годишният рап изпълнител Lil Nas X съобщи радостната новина, публикувайки серия от снимки в Instagram с огромен корем.

„Изненада! Не мога да повярвам, че най-накрая мога да ви съобщя това. Моето мъниче на радостта MONTERO трябва да се появи на 17 септември 2021 година“, написа той под снимките, имайки предвид дебютния си албум.

Малко по-късно той сподели пред People, че снимката е била вдъхновена от думите на рапърката Megan Thee Stallion от новата й песен Dolla Sign Slime.

„Помислих си. Това е невероятно. Веднага звъннах на стилиста си. А той ми каза: Е, всичко се подрежда идеално. Твоят албум. Твоето дете. Помислих си – това е моето дете, нали така?“ А той ми отвърна: „Да, трябва да направиш бременна фотосесия.“

Lil Nas X добавя, че вселената не е перфектна, за да се случи това наистина. Той е баща и майка едновременно. „Но смятам, че продуцентите, които работиха над албума, също приличат на бащи, или може би все пак на чичовци.“

Lil Nas X често изненадва публиката. По-рано той, съвместно с MSCHF, пусна колекция маратонки на основата на Nike Air Max 97 с имитация на човешка кръв.