Рами падна на Оскарите (и никой не забеляза)

Рами Малек повтори „падението“ на Дженифър Лорънс, което се случи преди няколко години.

Докато всички се опитвахме да държим очите си отворени, за да изгледаме и последните минути от снощните „Оскар“-и, Рами Малек падна от сцената при получаването на статуетката. Упс!

След като получи най-престижната холивудска награда за „Най-добър актьор“ за ролята си в „Бохемска рапсодия“, Рами толкова се развълнува, че се спъна и падна от сцената.

Виж най-впечатляващите звездни визии на "Оскар"-и 2019 в галерията долу:

Галерия: Най-впечатляващите звездни визии на Оскари 2019-та

Виж всички снимки

Причината зрителите да пропуснат неловкия момент е, че камерите не снимаха по това време. За сметка на това, фотографите запечатаха случката на лента за поколенията.

След падането, 37-годишният актьор зае мястото си в публиката, а на мястото на инцидента пристигна парамедик, който искаше да се увери дали всичко с актьора е наред.

Рами реагира по възможно най-готиния начин – увери медицинското лице, че не се е наранил сериозно и дори го целуна по бузата.

Но тъй като падането на Малек от сцената далеч не е най-важното нещо, което му се случи вчера вечерта (а за нас през нощта), нека се върнем няколко минути преди това. Ето какво каза той по време на благодарствената си реч:

О, Боже. Майка ми е тук някъде в публиката. Обичам те, госпожо. Благодаря на семейството си за всичко това. Моят баща не успя да види, но съм сигурен, че ме гледа някъде от горе в момента. Това е монументален момент. Благодаря и на група „Queen”, че ми позволиха да изиграя миниатюрна роля в тяхното музикално наследство. Завинаги ще ви бъда длъжник.

Рами пристигна на червения килим със своята приятелка Люси Бойнтън, с която се запознаха на снимачната площадка на „Бохемска рапсодия“.