Райън Рейнолдс: Трябва да си идиот, за да го направиш 4 пъти

Актьорът говори за бременността на съпругата си Блейк Лайвли, за която съобщиха през септември.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Този септември актрисата обяви, че със съпруга й очакват четвъртото попълнение в семейството. И го направи по много оригинален начин. Вместо да публикува снимка в интересна поза в социалните мрежи, тя просто се появи на червения килим с рокля по тялото. Както обикновено се случва, новината се разпространи с главоломна скорост. Феновете очакват с нетърпение новия член на семейството. А звездите междувременно споделят интересни подробности.

В ново интервю за Entertainment Tonight Райън Рейнолдс разкри как децата им реагирали на новината. Според него момичетата наистина искат да се срещнат с брат си или сестра си възможно най-скоро (звездната двойка все още не е разкрила пола на детето).

„О, да, те знаят и дори вече го обичат. Те са готови за това. Много сме развълнувани. Но знаеш ли, трябва да си идиот, за да го направиш четири пъти, ако не ти харесва“, казва актьорът.

Снимка: Getty Images
Снимка: Getty Images

Припомняме, че Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс се ожениха през есента на 2012 г. Zвездите се срещнаха през 2010 г., докато работят върху филма "Зеленият фенер". Двойката има три дъщери: Джеймс, Инез и Бети. Дали този път актьорът ще има късмета бебето да бъде момче?

10 (нови) снимки на бременната Блейк Лайвли

Вижте повече

10 (нови) снимки на бременната Блейк Лайвли

Звездната майка е бременна за четвърти път и зарадва феновете си с много лични снимки.