Радикална промяна: Селена Гомес се боядиса

Селена Гомес мина в отбора на платинено русите.

Селена Гомес мина в отбора на платинено русите.

15 пъти, когато косата на Селена Гомес е изглеждала ослепително​, виж в галерията по-долу:

Галерия: 15 пъти, когато косата на Селена Гомес е...

Виж всички снимки

►►► Селена Гомес е неузнаваема – отслабна много

Звездата истински изненада феновете си с нов имидж. Гомес очевидно е решила да промени обичайния цвят на косата си и премина в отбора на платинените блондинки.

28-годишната певица публикува снимка в профила на козметичния си бранд в Instagram, на която се появи с новата си ярка прическа. Дълго време Селена бе вярна на естествения цвят на косата си, който е пълната противоположност на русото.

Звездата кокетно отбеляза, че ще трябва да актуализира козметиката си: „Нова визия. Сега трябва да заложа на нови нюанси гланс за устни и руж"

Последователите на Гомес са възхитени от трансформацията на певицата. Много от тях отбелязаха, че като блондинка Селена изглежда много по-женствена и свежа.

Дали се случва нещо голямо в живота на звездата, което провокира новите промени във външния й вид, имайки предвид, че само преди седмица Гомес показа новата си татуировка, или просто е решила да бъде дръзка и да експериментира?

Припомняме, че това не е първият път, когато певицата решава да боядисва косата си в рус нюанс. Преди няколко години Гомес вече премина през това "преживяване", но очевидно тогава звездата избра не особено подходящ за цвета на кожата си нюанс и след кратко време се върна към естествения си цвят.