Първа ваканция с новото ти гадже? Прочети това!

Когато избирате дестинация за първата си ваканция, нека тя да е съобразена с вашите общи интереси.

 

Когато избирате дестинация за първата си ваканция, нека тя да е съобразена с вашите общи интереси. 

Не всеки мъж би издържал на няколкодневен шопинг и не всяка жена би искала да отиде на къмпинг. Не пренебрегвай желанията му, но също така не се примирявай с неща, за които не си сигурна, че искаш. 

Виж коя е твоята перфектна дестинация според зодията в галерията долу:

Галерия: Перфектната лятна ваканция според зодията ти

Виж всички снимки

Ограничете времето за пътуване

Запази дългия полет до Тайланд за третата ви годишнина. Ако сте нова двойка, е препоръчително да отидете някъде наблизо. Колкото повече полети трябва да хванете, толкова повече това ще се отрази на ваканцията ви. 

Не се надценявайте

Най-лошата идея за първа ваканция с гаджето е "да правиш нещо екстремно като къмпинг в пустинята", например. Няма да имаш представа какво да очакваш, а шансовете за провал още преди да се опознаете, са доста големи. Ако отидете на място с екстремни климатични условия, това може да бъде катастрофално за косата, кожата и ...връзката ви. 

Как да си направиш перфектни снимки на плажа? Виж в галерията долу:

Галерия: 20 идеи как да си направиш перфектни снимки...

Виж всички снимки

Увери се, че се чувстваш комфортно с него

Наистина комфортно. Помниш ли, когато Миранда се оплакваше, че е била принудена да използва тоалетната в лобито на хотела по време на първата си почивка с новата си любов, защото не се чувстваше достатъчно спокойна, за да отиде в тази в стаята? Всъщност тези неща се случват. Това определено е въпрос, който ще тества вашето ниво на комфорт. Не организирай почивка с човек, който си виждала броени пъти. Няма значение колко е сладък е той.

Планирайте

Ако посещавате музеи, атракции, концерти и т.н. по време на пътуването си, осигурете си билети предварително. По този начин ще сте наясно колко ще платите, няма да излезете извън бюджета си и ще имате забавни планове, които да очаквате с нетърпение. 

►►►Как да се превърнеш в гадже - мечта за ваканцията

Изберете внимателно компанията

Груповите пътувания могат да бъдат супер забавни, но е важно да се уверите, че всеки един от компанията е на една и съща страница. Ако ти си представяш ежедневие с шампанско и хайвер по време на ваканцията, бъди сигурна, че не пътуваш с приятел на гаджето си, който мечтае за бира и пържени картофи. Най-общо казано. 

►►►Филмите, които ще те вдъхновят за пътешествия

Не прекалявай с багажа

Опаковането на багажа е ключът към безпроблемното пътуване и с това искаме да кажем "НЕ ПРЕКАЛЯВАЙ". Ние сме първите, които не бихме желали да се появяваме с една и съща рокля на всяка снимка, но това може да бъде решено с избора на аксесоари - шал или бижу. 

Поглези се

Боядисай косата си, епилирай се, направи си перфектен маникюр и педикюр... След като пристигнете, искаш да се чувстваш комфортно, когато разкъса дрехите ти, нали?