Първият съпруг на Бритни опита да осуети сватбата й със Сам

Първият съпруг на Бритни Спиърс нахлу в къщата й и се опита да развали сватбата на певицата със Сам Асгари.

Първият съпруг на Бритни Спиърс, Джейсън Аликзандър, нахлу в дома й и се опита да провали сватбата на певицата със Сам Асгари снощи. Аликзандър обаче не успя да осъществи плановете си, защото бе спрян от охраната на певицата. Сега органите на реда ще разследват случилото се.

Бритни Спиърс се сгоди!

Вижте повече

Бритни Спиърс се сгоди!

Певицата обяви официално годежа си и показа огромния диамант, блестящ на ръката й.

Припомняме, че Бритни се омъжи за Джеймс Аликзандър в Лас Вегас през 2004 г., но бракът им продължи само 55 часа, преди да бъде анулиран. След това Аликзандър никога повече не се ожени, твърдейки, че винаги е обичал Бритни Спиърс. В подкрепа на думите си, докато певицата беше под опеката на баща си, Джеймс излезе на улицата и бе част от активистите на FreeBritney, искайки нейното освобождаване.

Сватбата на Бритни Спиърс и Сам Асгари се състоя в четвъртък вечерта. На тържеството присъстваха около 80 гости, сред които се били Парис Хилтън, Дрю Баримор, Кейт Хъдсън, Селена Гомес, Донатела Версаче и други. Роднините на певицата не бяха поканени на сватбата: само брат й Брайън Спиърс. Според западни медии на тържеството не са били поканени дори и синовете на Бритни (от бившия й съпруг Кевин Федърлайн).

Според DailyMail, Бритни се омъжи в рокля на Versace и мина по пътеката под музиката на "Can't Help Falling in Love" на Елвис Пресли.

До момента не са известни други подробности. Дори младоженците не са обяви официално голямата новина в социалните мрежи. Очакваме това да се случи съвсем скоро!