Първите кадри от снимките на втория сезон на "Просто ей така" са тук!

В мрежата се появиха първи кадри от снимките на втория сезон на сериала "Просто ей така". (Изглежда, че ще бъде вълнуващо!).

Снимка: @justlikethatmax
Снимка: @justlikethatmax

Чанта JW Anderson под формата на гълъб и обувки Dior са два важни детайла от стайлинга на Кари Брадшоу в новия сезон на сериала.


Разбира се, новият образ на Кари се обсъжда в социалните мрежи: "Съдейки по тази снимка, в новия сезон може би образът на Кари ще граничи с лудостта... P.S. Ако не друго, гълъбът е чанта" - коментират фенове.

Поредицата се очаква да се появи на екрана в началото на 2023 г. По-рано стана известно, че актьорът Джон Корбет ще се присъедини към главния актьорски състав във втория сезон и ще изиграе ролята на Ейдън, бившата половинка на Кари Брадшоу, за когото тя почти се омъжи.

Нищо не е било... "Просто ей така"

Вижте повече

Нищо не е било... "Просто ей така"

Ким Катрал разкри как продуцентите на And Just Like That... и Сара Джесика Паркър всъщност са я отстранили от проекта.

Първият сезон на "Просто ей така" не веднъж беше в центъра на различни скандали. Причината за това бяха сюжетните обрати, които феновете на "Сексът и градът" не харесаха - например аферата на омъжената Миранда с небинарен човек. Публиката също осъди липсата на Саманта в сериала, която според слуховете не се появи поради личен конфликт със Сара Джесика Паркър. Какво ли ни очаква в новия сезон? Нямаме търпение да видим!

Галерия: Най-забележителните визии на Кари Брадшоу

Виж всички снимки