"Просто ей така" идва!

"Просто ей така" - новата глава на "Сексът и градът", идва у нас на 9-ти декември в HBO GO.

Снимка: HBO България

"Просто ей така" - новата глава на "Сексът и градът", идва у нас на 9-ти декември в HBO GO.

Най-забележителните визии на Кари Брадшоу​, виж в галерията по-долу:

Галерия: Най-забележителните визии на Кари Брадшоу

Виж всички снимки

►►► Сара Дж. Паркър вдигна завесата на продължението

Оригиналната Маx поредица „Просто ей така – нова глава от "Сексът и градът“ идва с премиера в България заедно със световната. Изпълнителен продуцент на поредицата е Майкъл Патрик Кинг. На премиерната дата ще бъдат достъпни първите два епизода, а следващите осем – по един всеки следващ четвъртък.

Max продукцията „Просто ей така…“ бележи нова глава от новаторския сериал на HBO „Сексът и градът“. Изпълнителен продуцент на шоуто, Майкъл Патрик Кинг, е и режисьор на двата пълнометражни филма, посветени на живота на четирите приятелки. Продължението на сериала проследява Кари (Сара Джесика Паркър), Миранда (Синтия Никсън) и Шарлот (Кристин Дейвис), докато се ориентират в сложната реалност на живота и приятелството на жените на прага на петдесетте.

Снимките на сериала текат в момента в Ню Йорк с обявения допълнителен актьорския състав в лицето на Сара Рамирес (Анатомията на Грей), Сарита Чоудхури (Кама сутра: приказка за любовта), Никол Ари Паркър (Буги нощи) и Карън Питман (The Morning show). Ще видиш и познати лица като Марио Кантоне, който се завръща в ролята на Антъни, Дейвид Айгенбърг като Стийв, Евън Хендлър като Хари и разбира се, Крис Нот като Тузара. „Просто ей така…“ запечатва и последната роля на обичания актьор Уили Гарсън, който успява да се въплъти като Станфорд, макар и само в един епизод.

В стрийминг платформата HBO GO са достъпни за гледане всички епизоди от шестте сезона на „Сексът и градът“, както и филмите "Сексът и градът 1 и 2".